Heineken Srbija donacijom obnavlja pozorište Zoran Radmilović

391 0

ZAJEČAR – (IST Media) U Zaječaru je potpisan ugovor o donaciji pet miliona dinara, kojima će Ujedinjene srpske pivare pomoći Pozorištu Timočke krajine „Zoran Radmilović“ u rekonstrukciju zgrade. Ugovor su potpisali generalni direktor Ujedinjenih srpskih pivara, članice „Heineken“ grupe, Aleksandros Danilidis i Miljan Gogić, vršilac dužnosti upravnika zaječarskog pozorišta.

 

Novac će biti utrošen za realizaciju arhitektonsko-građevinskog projekta kao i za građevinske radove na fasadi i delu krovne konstrukcije zgrade.

 

„Pivara u Zaječaru ima veoma dugu istoriju i zaista nam je drago što smo u mogućnosti da podržimo jednu ovakvu inicijativu i pomognemo loklanoj vlasti rekonstrukciju pozorišta koje ima veoma dugu istoriju. Pročitao sam i da je u njemu od osnivanja izvedeno preko 400 premijera. Čast nam je da učestvujemo u rekonstrukciji i time ga učinimo kulturnim srcem u životu ovog grada. Želim da se zahvalim lokalnim vlasima na dobroj saradnji i da kažem da su Ujedinjene srpske pivare i Hainiken grupa podržavali ovaj grad i da će to činiti i u buduće“, rekao je Aleksandros Danilidis.

 

 

heineken

V.D. upravnika zaječarskog pozorišta Miljan Gogić i direktor Heineken Srbija Aleksandros Danilidis 

 

 

„Želim da se zahvalim gradskoj upravi što je napravila ovako dobar kontakt sa generalnim direktorom Hainikena i sa kompanijom, a zahvaljujem se i samoj kompaniji što je odlučila da uloži svoj novac u rekonstrukciju ugrade koja je preko potrebna. Pozorište je imalo dosta problema sa protivpožarnom zaštitom u prošlosti pa smo odlučili da ovaj novac potrošimo na rekonstrukciju fasade pozorišta, dela krova i nekih pratećih prostorija, kao i za realizaciju arhitektonsko-građevinskog projekta neophodnog za realizaciju protivopožarne zaštite“, istakao je Miljan Gogić.

 

Pored internacionalnih brendova Heineken, Amstel i Efes, ova kompanija okuplja brendove Pils Plus, MB, Master, Zaječarsko Pivo i Weifert.

Pročitaj još:

Sadržaj sa sajta može se preneti samo uz poštovanje USLOVA KORIŠĆENJA

Related Post

Leave a comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

X