Guano Apes, Laibah, Therapy? Džiboni, Rundek na Gitarijadi za Dž

224 0

ZAJEČAR, (IST Media) Organizacioni odbor 49. Gitarijade doneo je odluku da ulaz na Gitarijadu i ove godine bude besplatan.

 

Kako je navedeno u saopštenju, Grad Zaječar i Ustanova Gitarijada su, u saradnji sa Ministarstvom kulture i informisanja, Ministarstvom trgovine, turizma i telekomunikacija, sponzorima i donatorima, uspeli da obezbede dovoljno sredstava za finansiranje 49. Gitarijade, te je stoga doneta odluka da se i ove godine posetiocima omogući slobodan ulaz na sve programe festivala.

 

gitarijada 2015

 

Za sve koji u vreme trajanja Gitarijade dođu u Zaječar, obezbeđen je besplatan smeštaj u Rok kampu i po jedan besplatan obrok dnevno.

 

Gitarijada će ove godine biti održana od 29. jula do 1. avgusta, a na ovogodišnjem festivalu će nastupiti: Džiboni i Vlatko Stefanovski, Darko Rundek Cargo trio, Nikola Vranjković, Van Gog, Dubioza kolektiv, Guano Apes, Kerber, Laibah, Galija, Therapy?, Generacija 5, Električni orgazam, Dok 7 i mnogi drugi.

 

Osim koncerata na Rock stejdžu, u vreme trajanja Gitarijade biće priređeno još nekoliko desetina koncerata, promocija knjiga, tribina, premijera filmova, izložbi, raznih kulturnih programa.

Sadržaj sa sajta može se preneti samo uz poštovanje USLOVA KORIŠĆENJA

Slične vesti

Napiši komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

X