„Grand Inženjering“ demantuje da je oštetio TIR

381 0

Kompanija „Grand Inženjering“ je povodom pisanja medija da je zbog sprečavanja radnika „Elektrodistribucije“ da otklone kvar na trafo stanici koja je u njihovom posedu naneta šteta TIR-u, izdala saopštenje u kome demantuje ove navode.

 

demanti_grand_inzinjering

 

U saopštenju se navodi da je vlasnik „Grand inzenjeringa“ Dragan Živković, tog dana, u pomenuto vreme, bio van Bora, te da nije mogao ni da zabrani, ni da dozvoli ulazak u postrojenje. Takođe, kako ova kompanija navodi, Osnovni sud, koji je doneo odluku o prinudnom ulasku, za to nema nadležnosti, već je takvu odluku trebalo da donese Privredni sud.

 

Kad je reč o navodnoj šteti pričinjenoj TIR-u, to je čista izmišljotina kako bi se našoj kompaniji nanela šteta, jer je Fabrika bakarne žice prethodno bila u remontu i nije bila u proizvodnom pogonu“, navodi se u saopštenju.

 

Živković tuži novinare: Podnećemo krivične prijave protiv dirktora TIR-a, Bobana Todorovića, Regionalne TV Bor i ostalih medija koji su preneli neistinitu i neproverenu informaciju.

 

Da podsetimo, Direktor Topionice i rafinacije, Boban Todorović, podneo je Opštinskom sudu u Boru krivičnu prijavu protiv vlasnika firme „Grand inženjering“ Dragana Živkovića, zato što nije dozvolio radnicima „Elektrodistribucije“ da otklone kvar na trafo stanici koja se nalazi na posedu Živkovićeve firme, čime je na pećima fabrike bakarne žice (iz sastava TIR-a) načinjena šteta od 30 miliona dinara.

 

Sadržaj sa sajta može se preneti samo uz poštovanje USLOVA KORIŠĆENJA

Related Post

Leave a comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

X