Politika

Gradsko Veće Bora u utorak o završnom budžetu za 2018. godinu

BOR, (IST Media, foto istmedia) Gradonačelnik Bora Aleksandar Milikić, zakazao je za utorak (21. maj) sednicu Gradskog veća na kome će se pred većnicima naći Predlog Odluke o završnom računu budžeta grada Bora za 2018. godinu, ali medijima, za razliku od ostalih tačaka, nije dostavljen materijal u vezi završnih finansija.

Među tačkama dnevnog reda na 25. sednici Gradskog Veća naći će se i predlozi odluka o naknadama za korišćenje javnih puteva na teritoriji grada Bora, izmenama i dopunama Odluke o naknadama za korišćenje javnih površina i Predlog Operativnog plana odbrane od poplava voda II reda na teritoriji grada Bora za 2019. godinu.

Većnici će se izjasniti o predlogu Programa podrške za sprovođenje poljoprivredne politike i politike ruralnog razvoja za grad Bor u ovoj godini, kao i o predlozima programa rada borskih ustanova.

Pred članovima Gradskog Veća naći će se i Predlog Programa korišćenja sredstava za finansiranje unapređenja bezbednosti saobraćaja na putevima na teritoriji Bora za 2019. godinu, kojim se, između ostalog, od naplaćenih kazni planira nabavka jednog automobila, zašta se predviđa 1,17 miliona dinara.

Predviđa se i da članovi Gradskog Veća daju zeleno svetlo za trodnevni službeni put u bugarski grad Vrace predsedniku Skupštine grada Draganu Žikiću i članu Gradskog Veća Igoru Jankoviću, gde će prisustvovati svačanosti “Botevi dani 2019” na poziv vlasti pobratimksog grada u Bugarskoj.

 

Sadržaj sa sajta može se preneti samo uz poštovanje USLOVA KORIŠĆENJA

Povezani postovi

Predstavnici liste Srbija protiv nasilja razgovarali sa Boranima. Pozvali na glasanje i za podršku listi broj 7

Ist Media

Opozicija Bora: Gradonačelnik zloupotrebljava funkciju u izbornoj kampanji

Ist Media

Vesić obećao rekonstrukciju puta koje je JP “Putevi Srbije” obećalo pre tri godine

Ist Media

Ovaj portal koristi kolačiće kako bi poboljšao vaše korisničko iskustvo. Ukoliko ste saglasni sa ovim, molimo vas da potvrdite. Potvrdi Pročitaj više...

Politika privatnosti i kolačića
X