Grad Zaječar potpisao protokol sa slovenačkim IRR

193 0

ZAJEČAR (IST Media, Snežana Stanojević) Gradonačelnik Zaječara Velimir Ognjenović i pomoćnik gradonačelnika Dušan Mladenović sastali su se sa direktorom slovenačkog Instituta za regionalni razvoj Bogom Filipičem, prenosi portal zajecar.info

 

Na sastanku je potpisan Protokol o saradnji između Grada Zaječara i Instituta za regionalni razvoj (IRR).

 

potpisivanjeprotokola_1

 

Protokolom je predviđeno da Grad Zaječar i Institut IRR, u cilju jačanja kadrovske osnove i stručnog usavršavanja koriste postojeći kadrovski potencijal prilikom realizacije poslova i zadataka, što će se ogledati kroz radionice i zajedničke projekte.

 

Institut IRR je učestvovao u preko 220 evropskih projekata i zato su njegovi predstavnici pozvani da kroz radionice edukuju kadar koji će nastaviti da realizuje poslove koji se tiču dobijanja subvencija za realizaciju projekata.

 

Svoje iskustvo na poznavanju metodologije i izrade konkursne dokumentacije za projekte Evropske unije i druge projekte Insitut će staviti na raspolaganje kako bi zajedno sa Gradom Zaječarom i drugim partnerima obezbedio zajedničko učešće u pripremi projekata kojima konkurišu kod EU i ostalih potencijalnih izvora finansiranja.

Sadržaj sa sajta može se preneti samo uz poštovanje USLOVA KORIŠĆENJA

Slične vesti

Slatini suspendovan teren

Piše - 12. January 2012. 0
Fudbaleri Slatine u 10.kolu Pomoravsko-Timočke zone, zbog suspenzije domaćeg terena odigraće utakmici protiv Majdanpeka u nedelju, na stadionu „Kablova“ u…

Napiši komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

X