GO Narodne stranke za katastrofalno stanje u Boru krivi gradsku vlast

344 0

 

Gradski odbor Narodne stranke u Boru, uputio je kritike i pozvao na odgovornost  gradsku vlast zbog višegodišnjih obećanja koja nisu ispunili. Katastrofalno stanje u Javnim  preduzećima, propali projekti i  predstojeća grejna sezona,  bile su tema konferencije za novinare.

Na žalost zbog nesposobnosti ove vlasti grad Bor nije dobio projekat poboljšanja energetske efikasnosti zgrada i subvencija za zamenu stolarije. Kratkoročni akcioni plan koji je usvojila Gradska skupština, ne funkcioniše, građani i dalje dišu dim. Javni sektor je u katastrofalnom stanju, o tome upozoravamo godinama. Na žalost ova vlast, i prethodna i prethodne, uz male izmene je i dalje ista vlast Srpke napredne stranke i Socijalističke partije,  sve je učinila da do ovakvog stanja dođe. Nije sprečila katastrofu koja se zove Toplana. Grejna sezona je pod znakom pitanja, pre svega zbog Ugovora o nabavci uglja, ali i zbog velikog broja radnika koji napušta ovo preduzeće, rekao je Dragan Marković, predsednik Gradskog odbora Narodne stranke u Boru.

On je dodao da se ne možete kriviti samo menadžment Toplane, već i gradska vlast koja je postavila  menadžment i nadzorni odbor.

Pročitaj još:

Sadržaj sa sajta može se preneti samo uz poštovanje USLOVA KORIŠĆENJA

Related Post

čitulje bor

ČITULJE

Posted by - 26. jula 2022. 0
  RASPORED SAHRANA NA NOVOM BORSKOM GROBLJU  Za 10. avgust 2022. 13:00 Stojanović Ljubomir (1954)     Čitulje za period maj…
X