Glavni rudarski inženjer iz Ziđina – Slede tehnološke inovacije i ekspanzija kompanije

1187 0

BOR, (IST Media, foto: Ljubiša Aleksić) Glavni rudarski inženjer kineske kompanije Ziđin Guo Xianjian, predložio je prilikom nedavne posete nekadašnjem RTB-u Bor, mere za izgradnju, proširenje i upravljanje u kompaniji Zijin Bor Copper.

“Proizvodnja bakra se postepeno poboljšava, tako da u narednom periodu predstoje značajne tehnološke inovacije i, samim tim, ekspanzija kompanije. Istovremeno, neophodna je detaljna i sveobuhvatna analiza smanjenja troškova i povećanje efikasnosti”, naglasio je Xianjian.

On je istakao i da su neophodne i najbolje projektne inovacije, kao i brzina, odlučnost i neposrednost.

“To znači da menadžment mora da prepozna ključne tačke u proizvodnji i sačini konkretne planove”, dodao je on.

Xianjian smatra da je potrebno nastaviti sa optimizacijom i odlučnošću u sprovođenju svih promena.

Sadržaj sa sajta može se preneti samo uz poštovanje USLOVA KORIŠĆENJA

Slične vesti

There are 1 comments

  1. Glavni rudarski inženjer kineske kompanije Ziđin Guo Xianjian, predložio je, prilikom nedavne posete nekadašnjem RTB-u Bor, mere za izgradnju, proširenje i upravljanje u kompaniji Zijin Bor Copper. Kako je mogao gospodin Guo Xianjian da predlaže inovacije, a da to nije Spaskovski Blagoje predohitrio. Naime, on vedrio, a više oblačio sa RTB Borom duže od deset godina. On je kriminalnim radnjama, krađom zlata, bakra i para doveo moćnog RTB Bor do propasti, uveo strahovladu, klimoglavstvo, šlihteraj čime je uništio kadrovsku strukturu, a ΛV je morao da puzi i kleči pred Kinezima, kako bi spasili kombinat bakra. Kada su poklonili RTB Bor sa svim bogatstvima okoline Ziđinu, rešili se kombinata bakra i više ga ne pominju, jer ne mogu više krasti, a kriminalne i druge radnje izbijene su iz ruke i glave Spaskovskog i njegovih vrlih mentora. Svi njihovi putevi kriminala i otuđenja kapitala kinezi su prekinuli i stavili veliki znak STOP, a Sosa čeka da raskrsti sa zakonom svojih nedela. Čeka se…, čeka ga Genčićeva vila?!

    Odgovori

Napiši komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

X