Glasno za omladinu: „Mi stvaramo kreativnu budućnost“

185 0
Glasno za omladinu (2)

 

 

izbori 2022

Mladi u Bor(bi) za opstanak Bora i okolnih sela! – Vladimir Stojičević , kažu da ukoliko im Borani ukažu poverenje neće dozvoliti da mladi ljudi odlaze iz Bora.

„Ulaganjem u mlade ulažemo u budućnost“ poručuje Vladimir Stojičević.

Vladimir StojičevićMladi koji žele da pokrenu svoj biznis biće podržani od lokalne samouprave u vidu subvencija i olakšica.Izgradnja novih vrtića, besplatni udzbenici za sve osnovce.Mesečna novčana pomoć za nezaposlene trudnice i porodilje, kao i pomoć od grada za drugo, treće i četvrto dete. Decu nećemo lečiti sms porukama, formiraćemo fond za decu obolelu od teških bolesti. Prioriteti se moraju znati!

 

Ekologija je stvar primenjenih tehnologija, a sve savremene tehnologije vode računa o životnoj sredini. Strani investitor koristi tehnologiju sa sredine prošlog veka koja ne ispunjava ekološke uslove, ističe Dejan Lazar.

Dejan LazarZbog uticaja rudarenja na meštane okolnih sela planovi se moraju znati najmanje deceniju u napred. Strani investitor mora da prilagodi eksploataciju dok se ne ispune uslovi za preseljenje, bez velikog psihološkog pritiska na meštane. Zakon o rudarstvu i geološkim istraživanjima zahteva primenu najsavremenije tehnologije i tu nema kompromisa. Nasleđene probleme država i investotor moraju rešavati u dogovoru, a rekultivacija svih degradiranih površina se mora izvršiti, kaže Dejan.

Onoliki sportski centar, pa sramota je gledati prazne tribine godinama, naglašava Stefan Nikolić.

Stefan NikolićBorićemo se za veća i bolja ulaganja u sport i omladinu, za jači i pre svega efikasniji menadžment u sportu i unapređenje zaštite zdravlja sportista. Pospešićemo uslove za rad, unaprediti kvalitet rada sa talentima. Omladina i naši sportski talenti, „ONI“ su naša budućnost i svetla tačka grada, dodaje Stefan.

Mladi u Bor(bi) za opstanak Bora i okolnih sela! – Vladimir Stojičević  će se na lokalnim izborima u Boru 3. aprila naći  na broju 9,

Pročitaj još:

Sadržaj sa sajta može se preneti samo uz poštovanje USLOVA KORIŠĆENJA

Related Post

čitulje bor

ČITULJE

Posted by - 1. septembra 2022. 0
  RASPORED SAHRANA NA NOVOM BORSKOM GROBLJU  Za 27. septembar 2022. 12:00 Aničić Milojka (1946)            …
X