Društvo

Generalni direktor Srbija Ziđin Koper čestitao Boranima i zaposlenima prvomajske i uskršnje praznike

Ću Guodžu, generalni direktor Serbia Zijin Copper

 

Generalni direktor Srbija Ziđin Koper (SZK) i predsednika Nadzornog odbora Srbija Ziđin Majning (SZM) Ću Guodžu, čestitao je svim radnicima dve kompanije, njihovim porodicama i građanima Bora i Majdanpeka, u svoje i u ime kompanije Međunarodni praznik rada, Prvi maj.

Tekst čestitke prenosimo u celosti:

Neka nas praznik koji afirmiše rad, solidarnost i razvoj podstakne da istrajemo u nameri da zajedno gradimo prosperitetnije društvo, ono koje će omogućiti svima da ostvare jedno od osnovnih ljudskih prava – pravo na rad i život od svog rada.

Duboko verujem da će Ziđinove kompanije i danas, i sutra, i u budućnosti, biti jedan od najsnažnijih zamajaca sprske privrede i ekonomije, da će i dalje upošljavati ljude u Boru, Majdanpeku i regionu, kao i da će trud i rizik koji radnici preuzimaju, čineći da svakim danom napredujemo, služiti za ponos generacijama koje će doći.

U nadi da će se Prvi maj i ubuduće obeležavati sa mnogo radosti i zadovoljstva, želim svima da praznik proslave u tom duhu.

Pravoslavnim vernicima ovom prilikom čestitam i najveći hiršćanski praznik, Vaskrsenje Hristovo.

Sa željom da ga provedu u duhovnom i sveopštem miru i radosti, u krugu svojih porodica, prijatelja i komšija, svim radnicima Ziđin Koper i Ziđin Majning, kao i građanima Bora i Majdanpeka čestitam nastupajuće praznike i pozdravljam ih tradicionalnim pozdravom – Hristos vaskrse!

Neka Vaskrs, kao praznik nade i vere u bolju budućnost, pravičnost, razumevanje i ljubav prema bližnjima, donese u sve domove radost i svako dobro, navodi se u čestitci.

 

 

 

 

Sadržaj sa sajta može se preneti samo uz poštovanje USLOVA KORIŠĆENJA

Povezani postovi

Gradsko veće u Boru predložilo kadrovske promene u Sportskom centru i Vodovodu

Ist Media

Članovi Senata Univerziteta u Beogradu u poseti Srbija Ziđin Koper

Ist Media

Povratak Živorada Žike Petrovića – novi direktor JKP Vodovod u Boru – Sindikat upozorava: Zaposleni rade u nehumanim uslovima

Ist Media

Ovaj portal koristi kolačiće kako bi poboljšao vaše korisničko iskustvo. Ukoliko ste saglasni sa ovim, molimo vas da potvrdite. Potvrdi Pročitaj više...

Politika privatnosti i kolačića
X