Fudbaleri Bora krenuli u pohode ka Srpskoj ligi

288 0

BOR, (Dragan Popaz) Fudbaleri Bora počeli su pripreme za takmičenje u Pomoravsko-Timočkoj zoni prozivkom  igrača (ponedeljak), u prostorijama kluba. Iako povratnik u redove zonaša, tim borskih “crno-belih” ulazi sa velikom ambicijom i željom za osvajanje prvog mesta koje vodi u Srpsku ligu, moglo se čuti na prvom okupljanju igrača pred novu sezonu.

 

 

-Na prvoj prozivci  bio sam oduševljen  brojem naših fudbalera poniklih u ovom klubu. Euforija slavlja je za nama, a mi krećemo u nove pobede. Prelazni rok je u toku, videćemo ko će obući naš dres i u narednoj sezoni braniti boje našeg kluba – kaže Dejan Stanković, sportski direktor kluba.

 

Bor je ekipa sa zavidnom tradicijom, bio je svojevremeno uspešan prvoligaš  i finalista kupa i zato zaslužuje da igra ne samo u Srpskoj ligi, nego i višem rangu. To niko ne osporava, jer 94 godine postojanja zavređuje posebnu pažnju.

 

 

-Svakodnedvno ćemo trenirati bez obzira na vremenske uslove. Bitno je da nemamo povređenih igrača i da što pre uigramo tim pre početka prvenstva – ističe prvi strateg Borana Rajko Mitić.

 

Fudbaleri Bora svoje treninge odrađivaće na svom renoviranom stadionu do odlaska na Savaču gde će nastaviti svoje bazične pripreme. Naime uz pomoć Opštine i RTB Bor travnati tepih na stadionu OFK Bora je poput Partizana i Zvezde, u planu su i natkrivene tribine i reflektori što će ovom velelepnom stadionu dati posebnu čar u nastavku sezone  i fudbalerima Bora u borbi za prvo mesto u zonaškom tačmičenju.

Pročitaj još:

Sadržaj sa sajta može se preneti samo uz poštovanje USLOVA KORIŠĆENJA

Slične vesti

Leave a comment

Your email address will not be published.

X