Fudbal: Bučje bolje od Slatine 3:1

392 0

BOR, (Dragan Popaz) Fudbaleri Bučja debitanta u Okružnoj ligi Bor izvojevali su prvu prvenstvenu pobedu u 1.kolu nad timom Slatine 3:1 (2:0).

 

Prvi sastav FK Bučje

 

Fudbaleri Bučja svoje utakmice igaće i u buduće na stadionu „Nemetala“ u Donjoj Beloj Reci. U petom minutu svoj tim doveo je u vođstvo Kostadinović 1:0. Fizički superiornija ekipa Bučja dominirala je u prvih 15 minuta susreta. Slatina je uspostavila igračku ravnotežu sredinom prvog poluvremena i stvorila par izglednih šansi za postizanje gola. U 44.minutu nekadašnji igrač Slatine Đorđević povisio je rezultat na 2:0.

 

Drugo poluvreme donelo je više uzbuđenja pred oba gola. Martinović je u 50.minutu iz slobodnog uadarca smanjio rezultat na 2:1. Slatinski „žuti“ bili su bolji sve do 75minuta kada je Đorđević silovitim prodorom savladao gostujućeg čuvara mreže Todorovića i postavio konačnih 3:1.

 

Glavni arbitar na ovoj utakmici Nikola Knežević korektno je obavio svoj posao iako je imao pune ruke posla. Naime Knežević je pokazao šest žutih kartona, četiri domaćinu i dva gostujućim fudbalerima.

 

Delegat na ovoj utakmici Slađan Veselinović iz Bora po završetku utakmice doslovno je rekao da u buduće redakcija Ist medije neće dobiti protokol utakmice i da će utakmice u buduće voditi sama bez protokola. Ovako ne sportsko ponašanje poznato je samo Veselinoviću. Ist medija zatražila je pismeni odgovor FS borskog Okruga povodom ovog ne sportskog ponašanja delegata na utakmici.

Pročitaj još:

Sadržaj sa sajta može se preneti samo uz poštovanje USLOVA KORIŠĆENJA

Slične vesti

Leave a comment

Your email address will not be published.

X