FK Homoljac prvak jesenjeg dela prvenstva u Zoni Dunav

438 0

BOR ( IST Media, Vladan Tričković ) Fudbalski klub Homoljac iz Žagubice je ove sezone napravio najveći uspeh od osnivanja, davne 1947 godine. Prvo mesto na tabeli Zone Dunav, inače četvrtog ranga takmičenja u Srbiji, za klub iz ovog malog mesta podno Homolja veliki je uspeh.

 

homoljac 1

 

 

danko jovkich predsednik fk homoljac
Jovkić: Budžet nizak – rezultati visoki

“Naš rezultat dobija na značaju kada se zna da u ovoj ligi ima klubova koji imaju budžet dva pa i tri puta veći od našeg. Uprava kluba je uz pomoć lokalne samouprave uspela da obezbedi odlične uslove za rad, ostaje da i kraj prolećne trke završimo na prvom mestu i plasiramo se u viši rang  – istakao je Danko Jovkić, predsednik Fudbalskog kluba Homoljac.

 

Budućnost kluba predstavljaju dečaci iz omladinskog pogona pa će u narednom periodu i njima biti poklonjena velika pažnja.

 

Podsećanja radi, fudbaleri Homoljca su u u 15 nastupa ove sezone osvojili 30 bodova uz devet pobeda, tri nerešena rezultata i tri poraza. Prvi pratioci FK Gruža iz Gruže i RSK iz Rabrova imaju 29 bodova a iza sebe su ostavili timove sa mnogo većom tradicijom kao što su Rudar iz Kostolca, Morava iz Velike Plane i GFK Jasenica 1911 iz Smederevske Palanke.

 

 

Sadržaj sa sajta može se preneti samo uz poštovanje USLOVA KORIŠĆENJA

Slične vesti

Novi filmski hitovi u Zaječaru

Piše - 19. September 2015. 0
ZAJEČAR (IST Media, Snežana Stanojević) U nedelju 20.09. u Pozorištu Timočke krajine “Zoran Radmilović” biće prikazani dugometražni igrani i crtani…

Napiši komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

X