Firma iz Subotice traži bravare, zavarivače i inženjera zavarivanja. Uslovi za radnike idelani

3072 0
vagoni 2

Ugledna fabrika vagona Tatravagonka Bratstvo iz Subotice raspisala je konkurs za prijem više bravara i zavarivača, ali i inženjera zavarivanja.

Firma sa tradicijom dugom preko 130 godina proizvodni program bazira na popravci, reviziji i proizvodnji teretnih vagona.

Svojim zaposlenima nude redovna i podsticajna primanja, topli obrok, stimulacije i bonuse, obuke, kurseve, usavršavanja kao i 13. platu. Zaposlenima sa strane nude mogućnost obezbeđivanja smeštaja.

Poseduju savremene mašine i uređaje potrebne za rad na vagonima, kao i potrebne sertifikate kvaliteta za rad koji zadovoljavaju većinu evropskih propisa. Stručno obučeno osoblje kompanije spremno je da tržištu odgovori visokim kvalitetom usluga.

U Tatravagonci zaposleno je više od 500 radnika različitih kvalifikacija.

Ukoliko želite da budete deo sigurne i perspektivne kompanije, svoju biografiju možete poslati na adresu:  [email protected]  ili se javite putem telefona 065/962-33-13

 

Dostupna su sledeća rada mesta:

Inženjer za zavarivanje
Uslovi: Visoka stručna sprema (mašinske struke). Potrebno posedovanje specijalizacije za IWE/EWE inženjera, znanje minimum jednog stranog jezika.

Bravar (više izvršilaca)
Uslovi: Stručna sprema III stepena (smer: bravar). Poželjno prethodno radno iskustvo.

Zavarivač (više izvršilaca)
Uslovi: Stručna sprema III stepena (smer-zavarivač). Prednost, sposobnost rada na visini. Poželjno je posedovanje sertifikata/Atesta za zavarivanje (ne mora važećeg datuma). Radno iskustvo na CO2 zavarivanju.

Sadržaj sa sajta može se preneti samo uz poštovanje USLOVA KORIŠĆENJA

Slične vesti

Napiši komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

X