Firma iz Subotice traži bravare, zavarivače i inženjera zavarivanja. Uslovi za radnike idelani

3221 0
vagoni 2

Ugledna fabrika vagona Tatravagonka Bratstvo iz Subotice raspisala je konkurs za prijem više bravara i zavarivača, ali i inženjera zavarivanja.

Firma sa tradicijom dugom preko 130 godina proizvodni program bazira na popravci, reviziji i proizvodnji teretnih vagona.

Svojim zaposlenima nude redovna i podsticajna primanja, topli obrok, stimulacije i bonuse, obuke, kurseve, usavršavanja kao i 13. platu. Zaposlenima sa strane nude mogućnost obezbeđivanja smeštaja.

Poseduju savremene mašine i uređaje potrebne za rad na vagonima, kao i potrebne sertifikate kvaliteta za rad koji zadovoljavaju većinu evropskih propisa. Stručno obučeno osoblje kompanije spremno je da tržištu odgovori visokim kvalitetom usluga.

U Tatravagonci zaposleno je više od 500 radnika različitih kvalifikacija.

Ukoliko želite da budete deo sigurne i perspektivne kompanije, svoju biografiju možete poslati na adresu:  [email protected]  ili se javite putem telefona 065/962-33-13

 

Dostupna su sledeća rada mesta:

Inženjer za zavarivanje
Uslovi: Visoka stručna sprema (mašinske struke). Potrebno posedovanje specijalizacije za IWE/EWE inženjera, znanje minimum jednog stranog jezika.

Bravar (više izvršilaca)
Uslovi: Stručna sprema III stepena (smer: bravar). Poželjno prethodno radno iskustvo.

Zavarivač (više izvršilaca)
Uslovi: Stručna sprema III stepena (smer-zavarivač). Prednost, sposobnost rada na visini. Poželjno je posedovanje sertifikata/Atesta za zavarivanje (ne mora važećeg datuma). Radno iskustvo na CO2 zavarivanju.

Pročitaj još:

Sadržaj sa sajta može se preneti samo uz poštovanje USLOVA KORIŠĆENJA

Related Post

Leave a comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

X