DruštvoНекатегоризовано

Fijasko na skijalištu na Crnom Vrhu, organizacija očajna

BOR, 21. januara 2012. (Saša Trifunović, Ist Media) Početak skijališne sezone na Crnom Vrhu najavljen ovog vikenda, na startu je doživeo fijasko, jer, osim što se kasnilo sa utabavanjem staze, pa su vetrovi velikim delom rasturili snežni pokrivač, ali je i organizacija na ski liftu je očajna.

 


Crni vrh (foto: taro.skijanje.rs)

 

Stotinak ljudi koji su do Crnog Vrha stigli u provatnoj režiji ili organizovanim besplatnim prevozom, vratili su se kući razočarani.

 

Kako su Ist Media centru javili borski ljubitelji skijanja, koji su danas boravili na ovoj planini, nekolicina radnika Sportskog centra angažovanih na skijalištu, nisu želeli da izađu iz tople prostorije tamošnjeg objekta kako bi pomagali skijašima da uhvate neuobičajeno brza sidra.

 

– Očekivao sam da će se neko povrediti, jer su sidra toliko brza, da deci mogu da povrede rame, rekao nam je jedan sportski radnik koji je na stazu doveo i svog mališana. Mnoga sidra su kružila prazna, jer za razliku od staze na Kraljevici, gde vam tamošnji sportski radnici pomažu da se uhvatite za sidro, u Boru su svi prepušteni snalaženju. Pored toga, ne znam šta se dešava sa sidrima koji su se često zaglavljivala. Ne mogu da verujem da je ovakvo rasulo najavljivano pompezno u medijima, rekao nam je ovaj rekreativac.

 

Inače, cena dnevnog ski pasa je 100 dinara.

Sadržaj sa sajta može se preneti samo uz poštovanje USLOVA KORIŠĆENJA

Povezani postovi

Srbija Ziđin Koper donirala 1,2 miliona dinara Fudbalskom klubu Krivelj

Ist Media

MUP pozvao građane da predlože gde pojačati kontrolu merenja brzine u saobraćaju

Ist Media

Akcija pošumljavanja u RBM-u. Posađeno još 20.000 sadnica crnog bora

Ist Media

Ovaj portal koristi kolačiće kako bi poboljšao vaše korisničko iskustvo. Ukoliko ste saglasni sa ovim, molimo vas da potvrdite. Potvrdi Pročitaj više...

Politika privatnosti i kolačića
X