EXIT festival – novi način plaćanja pića i suvenira karticom

440 0

Exit 2013NOVI SAD, (IST Media) Exit festival u saradnji sa OTP bankom i Ministarstvom finansija uvodi novo rešenje plaćanja pića i suvenira na festivalu, čime će gvozdene tokene zameniti kartice.

 

Ovaj sistem plaćanja ubrzano postaje standard na svim velikim svetskim festivalima, a Exit će biti prvi festival u regionu koji će koristiti ovo napredno rešenje.

 

Glavna prednost je da posetioci festivala više neće morati da pogađaju unapred šta će piti te večeri, već će moći jednostavno da uplate novac koji planiraju da potroše tokom trajanja festivala i da poručuju koje god piće žele, navodi se u saopštenju organizatora Exit-a.

 

Piće se plaća elektronskim karticama koje se dopunjuju „kreditima“ u željenom iznosu. Pri kupovini pića na šankovima, dovoljno je prisloniti karticu na dobro obeleženi aparat na tri sekunde i iznos pića će automatski biti umanjen sa kartice.

 

Kako je objašnjeno u saopštenju, pri prvom punjenju svake kartice, ostavlja se depozit od 100 dinara kojim posetilac ne može da raspolaže.Pri svakoj sledećoj uplati, ne plaća se depozit.

Sadržaj sa sajta može se preneti samo uz poštovanje USLOVA KORIŠĆENJA

Related Post

Leave a comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

X