mart, 2018

30mar(mar 30)22:0031(mar 31)01:00ZAJEČAR, Omladinski centar - In Session live

Još

Detalji

“In Session” je bend iz Bora, nastao spontanim okupljanjem ljudi koji su u prethodnim bendovima svirali različite vrste muzike – punk, grunge, new wave, hard rock, a pronašli su se u blues-u kao sviračkoj platformi za improvizaciju i dobro druženje, pa otud i ime “In Session”.

Bend intenzivno svira od 2014. godine i to pretežno blues starije (Muddy Waters, Jimi Hendrix, Rolling Stones, SRV, The Doors), kao i novije generacije (John Mayer, Doyle Bramhall II, Gary Clark Jr.).

Naravno, “In Session” ne svira samo blues standarde, već su u repertoar ubačene i pesme iz malo drugačijih žanrova, odsvirane u blues fazonu. Pošto je u sastavu i usna harmonika, sve to zvuči vrlo neobično, zanimljivo i zabavno.
“Namera nam je da budemo skroz drugačiji, a opet vrlo prepoznatljivi i da publiku ubacimo u naš putujući blues karavan kako bi mogla da doživi neke poznate pesme na potpuno drugačiji način”, kažu članovi sastava “In Session”.

Koncert počinje u 22h, a ulaz je 100 RSD.

Vreme

30 (Petak) 22:00 - 31 (Subota) 01:00

Ovaj portal koristi kolačiće kako bi poboljšao vaše korisničko iskustvo. Ukoliko ste saglasni sa ovim, molimo vas da potvrdite. Potvrdi Pročitaj više...

Politika privatnosti i kolačića
X