april, 2024

11apr(apr 11)18:0016(apr 16)22:00Repertoar bioskopa “Zvezda” od 11. do 16. aprila

radnicka klasa1

Još

Detalji

 

Radnička klasa ide u pakao

Trajanje (min): 127 minuta
Godina: 2024.
Zemlja: Srbija
Režiser: Mladen Đorđević

Uloge:Tamara Krcunović, Leon Lučev, Momo Pićurić

Na repertoaru od 11. do 16. aprila
Vreme projekcije: 18.00 sati
Žanr: Drama

Sinopsis

Fabrika koja je nekada zapošljavala ceo grad i okolna sela zatvorena je zbog sumnjive privatizacije i tragičnog incidenta u kom je grupa njenih radnika stradala u namerno podmetnutom požaru. Preostali radnici, devastirani gubitkom svojih najmilijih i posledičnom korumpiranom prodajom fabrike, pokreću proteste, ali čini se da su njihovi napori uzaludni i ne daju konkretne rezultate.

Osećajući se napuštenim od strane vlasti, pa čak i crkve, oni traže utehu i odgovore u natprirodnom. Harizmatična Svetlana (Tamara Krcunović), bivši robijaš Mija (Leon Lučev) i drugi radnici udružuju se kako bi istražoli mistične puteve nade i pravde. Dok nespretno zaranjaju u tajanstveno carstvo, prolaze kroz socijalno i emocionalno oslobađenje i neočekivano otkrivaju unutrašnju moć za koju nisu znali da poseduju.

 

Isterivači duhova

Trajanje (min): 115 minuta

Godina: 2024.

Zemlja: SAD

Režiser: Gil Kenan

Uloge: Annie Potts, Carrie Coon, Mckenna Grace

Na repertoaru: od 11. do 16. aprila 2024. godine

Vreme projekcije: 20.30 sati

Žanr: Fantazija, avantura, komedija

Sinopsis
U filmu Isterivači duhova: Ledena pretnja, Spengler porodica se vraća na mesto gde je sve počelo – kultni vatrogasni dom u Nju Jorku – da bi se udružila sa izvornim Isterivačima duhova, koji su razvili tajnu istraživačku laboratoriju kako bi hvatanje duhova postavili na viši stepen. Ali prilikom otkrića drevnog artefakta oslobodi se zla sila, I novi i stari Isterivači duhova moraju udružiti snage kako bi zaštitili svoj dom i spasili svet od drugog ledenog doba.

 

 

Vreme

11 (četvrtak) 18:00 - 16 (Utorak) 22:00

Ovaj portal koristi kolačiće kako bi poboljšao vaše korisničko iskustvo. Ukoliko ste saglasni sa ovim, molimo vas da potvrdite. Potvrdi Pročitaj više...

Politika privatnosti i kolačića
X