oktobar, 2020

19okt19:0022:00Bioskop "Zvezda" - Veče sa Mirjanom Bobić Mojsilović

Još

Detalji

Ustanova “Centar za kulturu grada Bora”, u ponedeljak 19. oktobra u sali bioskopa ,,Zvezda“ u 19 sati organizuje muzičko poetsko veče sa jednom od naših najpoznatijih spisateljica Mirjanom Bobić Mojsilović pod nazivom “Obećao si mi” .

Tokom večeri, ova istaknuta, svestrana umetnica kazivaće stihove iz istoimene zbirke pesama, a na njen poseban način u spontanoj interakciji sa publikom predstaviće svoje književno stvaralaštvo uz muzičku pratnju.

Cena ulaznice 500 dinara.

Prodaja ulaznica na blagajni bioskopa od petka 16. oktobra od 17 do 21 sat.

U skladu sa preporukama Vlade Republike Srbije i Kriznog štaba, broj slobodnih mesta u bioskopu ,,Zvezda” redukovan je na 220 mesta po programu. Novi plan sedenja omogućava da posetioci održavaju propisanu distancu. Svi posetioci su dužni da nose zaštitne maske i drže propisanu distancu za vreme boravka u bioskopu ,,Zvezda”. Obavezno je merenje temperature svim posetiocima, dezinfekcija ruku i prolazak kroz dezo-barijeru na ulasku u bioskop.

 

Vreme

(Ponedeljak) 19:00 - 22:00

Ovaj portal koristi kolačiće kako bi poboljšao vaše korisničko iskustvo. Ukoliko ste saglasni sa ovim, molimo vas da potvrdite. Potvrdi Pročitaj više...

Politika privatnosti i kolačića
X