Epilog sinoćnje tuče u Boru – teške telesne povrede

780 0

 

U tuči koja se sinoć dogodila u poznatom borskom lokalu, u kojoj su dvojica muškaraca pretukla mladića (33), a nakon toga pobegli sa lica mesta, povređeni mladić zbrinut je na neurohirurgiji Opšte bolnice u Boru.

Kako nam je rekao dr Siniša Srbulović, neurohirurg, mladić je zadobio prelom jagodične kosti.

Pacijent je zadobio povrede lica i glave i razderinu uva. Otoci lica su izraženiji kod očnih kapaka. Pacijent je svestan, komunikativan, sve vreme na nogama, životne funkcije su stabilne. S obzirom da ne radi skener urađen je rentgen. Prelome lobanje nismo videli, ali ima prelom lica, tačnije jagodične kosti, rekao je za  Ist media dr Siniša Srbulović.

On je još rekao da će se nakon procene svesti i opšteg stanja odlučiti da li će se povređeni uputiti na dalje lečenje. Dr Srbulović je povrede lica okarakterisao kao lakšu telesnu povredu, dok je prelom jagodične kosti, teška telesna povreda.

Kako je Ist media nezvanično saznala, oštećeno lice je odbilo saradnju sa policijom. Ostali učesnici tuče negirali su da su u njoj učestvovali, a potencijalni svedoci naglasili su da ništa nisu videli.

O svemu je obavešteno nadležno tužilaštvo, koje će doneti dalje mere.

 

 

Pročitaj još:

Sadržaj sa sajta može se preneti samo uz poštovanje USLOVA KORIŠĆENJA

Related Post

X