Tema danaZabavaНекатегоризовано

Easy Ridersima u Boru do jutra svirali rokeri (VIDEO)

BOR, (IST Media, Saša Trifunović) Šteta. Moto-club Easy riders iz Bora svojski se potrudio da u subotu priredi sugrađanima i motociklistima iz cele Srbije simpatičan program sa svirkom rock bendova, ali je poseta od svega nekoliko stotina ljudi bila razočarajuća. Bar za mene.

 

A da li je vredelo ubiti par sati kraj Studenstkog doma? Naravno. Bar je trebalo čuti kako iz zvučnika prašti Prodigy (Omen, Inviders must die…) u izvođenju Off load iz Niša. Ako biste da nadoknadite ovaj ugođaj, eto prilike da ih čujete 27. septembra u Cult caffe-u.

 

 

Ostalo je, donekle, bilo već viđeno i ranije. Stalni gosti moto-skupova Najda sa svojim bendom i pokušajem reciklaže grupe Smak, bend Prorok, malo poznati Dim i Deliverance inc. i naravno – potoci piva.

 

Sve u svemu otegla se svirka do kasno iza ponoći. Pojedini su se zaneli u igri (u neku ruku i da bi se ugrejali) a organizator je imao muke da prenese do šanka na ulici silne gajbe Zaječarskog (zidarskog) koje je to veče bilo brend no 1.

 

Sadržaj sa sajta može se preneti samo uz poštovanje USLOVA KORIŠĆENJA

Povezani postovi

Repertoar bioskopa “Zvezda” od 22. februara do 5. marta

Ist Media

BORANKA Teya Dora sa pesmom RAMONDA krči put do pesme Evrovizije

Saša Trifunović

Repertoar bioskopa “Zvezda” od 22. do 27. februara

Ist Media

Ovaj portal koristi kolačiće kako bi poboljšao vaše korisničko iskustvo. Ukoliko ste saglasni sa ovim, molimo vas da potvrdite. Potvrdi Pročitaj više...

Politika privatnosti i kolačića
X