DŽIPIJADA iz Bora PRESELILA SE u SKUPŠTINU SRBIJE

2717 0
Da li su crni džipovi tokom biračkog dana na ulicama Bora i kraj biračkih mesta samo floskula, kako je to nazvao ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović, ili je krivično delo kada policija ne reaguje na opomene građana da se u gradu dešavaju čudne stvari, znaće se ako tužilaštvo reaguje na krivične prijave. Ako ne reaguje, opet će se znati.
Danas je ministar Stefanović izjavio da je “potpuna izmišljotina” da policija u Boru nije izlazila na teren po pozivu gradjana tokom lokalnih izbora u tom gradu održanih 4. marta, što se kosi sa izjavom policajca koji je to potvrdio našem portalu. Podsećamo, on je rekao da im je naređeno da ne reaguju.

“Policija je izlazila 10 puta”, rekao je Stefanović odgovarajući na pitanje poslanika Narodne stranke Miroslava Aleksića ko je u komandnom lancu MUP-a izdao naredbu da policija u Boru ne reaguje na prijave velikog broja automobila i džipova bez registarskih tablica, koji su kružili gradom na dan izbora.

Stefanović je kazao da kada je čuo za te navode odmah tražio izveštaj, ali da to što neko prijavi, ne znači da je tako, te da je priča o kruženju crnih džipova “obična floskula”.

On je upitao da li je zabranjeno inače da se neko crnim džipom kreće gradom.

“Ako taj džip nema tablice zaustaviće ga saobraćajna policija, da vidimo da utvrdimo zašto nema tablice i pisaće mu kaznu”, rekao je Stefanović.

Fotografije koje objavljujemo, snimljene su na ulicama Bora i u selima Šarbanovac, Metovnica i Gornjane.

 

 

 

 

 

 

Sadržaj sa sajta može se preneti samo uz poštovanje USLOVA KORIŠĆENJA

Slične vesti

Leave a comment

Your email address will not be published.

X