Dva nova EKG aparata za onkologiju i produženu negu

357 0

 

Odeljenja onkologije i produžene nege Opšte bolnice u Boru, danas su dobila dva nova EKG aparata, a humanitarnu akciju pokrenuo je Dalibor Jović iz udruženja „Borci za Bor“.

Pokrenuli smo akciju kako bismo donirali jedan aparat, a sakupili smo i novac za kupovinu trokanalnog i  šestokanalnog EKG aparata. Do sada smo imali više akcija kako bi pomogli bolnici i Domu zdravlja, i ovo nije kraj, nastavljamo dalje, rekao je Dalibor Jović.

U ime službe i pacijenata onkologije na donaciji se zahvalila dr Svetlana Dimitrijev, šef kabineta za hemoterapiju i onkologiju, koja je rekla da će aparat puno značiti pacijentima koji primaju hemoterapiju.

Zahvaljujem se svim ljudima dobre volje, koji su prvo pokrenuli akciju, a zatim u rekordnom roku skupili novac za aparate, naglasila je dr Dimitrijev.

Zbog velikog broja pacijenata na odeljenju onkologije i produžene nege, EKG aparat je neophodan i to je velika pomoć u svakodnevnom radu, istakla je dr Svetlana Golubović Šuput, internista.

Zahvaljujemo se na svim dosadašnjim donacijama udruženja „Borci za Bor“ i donacijama koje se najavljuju. Nadamo se da ćemo doći do onoga što nama najviše treba, a to je rekonstrukcija ili, najbolje, izgradnja nove bolnice u Boru, naglasila je dr Golubović Šuput.

Vrednost donacije je 300 hiljada dinara. Naredna akcija biće pokrenuta za nabavku novih posteljina za Opštu bolnicu.

 

 

Pročitaj još:

Sadržaj sa sajta može se preneti samo uz poštovanje USLOVA KORIŠĆENJA

Related Post

X