DS Majdanpeka: Gde ste sada, ministri?

320 0

ds featuredMAJDANPEK, 16. septembra 2014. (Beta) – Odbor Demokratske stranke (DS) iz Majdanpeka kritikovao je Vladu Srbije da ne pomaže toj opštini pogođenoj poplavama i upitao gde su sada ministri koji su opštinu obilazili pred nedavno održane lokalne izbore.

 

“Pored toga što država ne čini ništa da sačuva imovinu svojih građana, ministri kojima nije bilo teško da pre svega desetak dana helikopterima dolaze u Majdanpek u okviru predizborne kampanje, sada nemaju nameru da rade svoj posao i da zaštite stanovnike ovog područja koji preko medija apeluju da im se dostavi hrana i voda”, navodi se u saopštenju.

 

Predsednik Saveta Mesne zajednice Boljetin Dragiša Đorđević pozvao je predstavnike privremenog organa opštine Majdanpek koji se nisu odazvali na poziv, iako je toj mesnoj zajednici nepogoda nanela velike štete, ustvrdio je DS.

 

Ta stranka je zatražili od svih nadležnih organa da “prestanu da relativizuju dešavanja u istočnoj Srbiji i da počnu da rade svoj posao približno kao u predizbornoj kampanji, bez obzira na to što ovoga puta nema ni izbora na kojima treba osvojiti glasove ni kamera koje će to sve da proprate”.

 

 

Pročitaj još:

Sadržaj sa sajta može se preneti samo uz poštovanje USLOVA KORIŠĆENJA

Slične vesti

Leave a comment

Your email address will not be published.

X