DOSTA JE BILO – Nećemo sami na izbore, pregovaramo, a rezultati do kraja nedelje

1040 0

BOR, ¸(Foto: Ist Media) Pokret Dosta je bilo (DJB) neće ići samostalno na izbore za odbornike u Skupštini opštine Bor, ali, sa kime će nastupiti, znaće se do kraja nedelje kada se završe pregovori, najavio je danas poslanik u republičkoj Skupštini i visoki funkcioner DJB, Branislav Mihajlović.

“U toku su pregovori o koaliciji na izborima zakazanim za 4. mart i očekujemo zajednički nastup sa najmanje jednom a najviše četiri stranke”, rekao je Mihajlović na konferenciji za novinare, ne otkrivajući moguće koalicione partnere.

On je ocenio da je u slučaju borske opozicije teško očekivati nastup u “jednoj koloni”.

“Iako je namera bila da bude jedna široka koalicija sadašnje opozicije, zbog pristupa i stavova, očekujem da pred birače izađemo u dve kolone”, kazao je on.

Mihajlović kaže da je cilj pokreta da u procentima osvoji dvocifren rezultat.

“Procenjujemo da sami možemo proći cenzus, ali radimo na tome da napravimo koaliciju čiji će procenat rezultata biti dvocifren. Nama je cilj da se izborimo da napravimo pozitivne promene u Boru, da iskorenimo partokratiju i korupciju”, dodao je on.

Predstvnici borskih odbora Dermokratske stranke, Narodne stranke Vuka Jeremića i Vlaška narodna stranka, nedavno su obelodanili zajednički nastup na izborima i izrazili sumnju da će im se pridružiti pokreti Dosta je bilo i Dveri.

Izbornu listu Opštinskoj izbornoj komisiji do sada je predala jedino koalicija SNS-SPS-JS-PUPS-PSS NK.

 

 

Pročitaj još:

Sadržaj sa sajta može se preneti samo uz poštovanje USLOVA KORIŠĆENJA

Slične vesti

Leave a comment

Your email address will not be published.

X