Donete odluke o nagradama i poveljama grada Zaječara

264 0

ZAJEČAR (IST Media, Snežana Stanojević) Članovi zaječarskog parlamenta usvojili su odluke o poveljama i nagradama koje će biti dodeljene na Dan grada 7. septembra, prenosi portal zajecar.info

 

Godišnje nagrade Grada Zaječara biće dodeljene: Nemanji Madiću, studentu Fizičkog fakulteta u Beogradu za postignute rezultate u oblasti fizike i izuzetnom uspehu na Internacionalnoj olimpijadi u Kazahstanu, Dejanu Trifunoviću nastavniku tehničkog i informatičkog obrazovanja u OŠ “Desanka Maksimović” u Zaječaru za izvanredne rezultate sa učenicima na državnom i evropskom takmičenju u oblasti saobraćaja, pivari “Heineken” Srbija za doprinos razvoju i promociji Grada Zaječara, privrednom društvu “Ogrev Stamenković” za pruženu pomoć u vidu donacija školama i Odeljenju invazivne kardiologije Zdravstvenog centra Zaječar za postignute rezultate u oblasti zdravstvene zaštite.

 

Povelje za 2015. godinu biće dodeljene učenicima i sportistima koji su ostvarili zapažene rezultete na takmičenjima: Predragu Milijiću, Luki Ćiriću, Anji Petković, Teodori Jovanović, Isidori Najdić, Ognjenu Badivuku, Strahinji Sokoloviću, Andreji Nižnickom, Nemanji Stanojeviću i Mariji Milenković.

Pročitaj još:

Sadržaj sa sajta može se preneti samo uz poštovanje USLOVA KORIŠĆENJA

Slične vesti

Leave a comment

Your email address will not be published.

X