Donacija grada Beča opštini Kladovo

361 0

KLADOVO (IST Media) U gradskoj većnici u Beču uručena je donacija komunalnih i vatrogasnih vozila koju su predstavnici ovog grada uručili opštini Kladovo. Donaciju čine vatrogasno vozilo, dva komunalna vozila za odnošenje smeća i mobilijar za vrtić.

 

donacija bec 2

 

U ime grada Beča donaciju su uručili Renate Brauner, zamenica gradonačelnika i član Gradskog veća grada Beča zadužena za finanije i privrednu politiku, Kristijan Oksonič, član Gradskog veća grada Beča zadužen za obrazovanje, omladinu, informisanje i sport i Anica Macka-Dojder, odbornica skupštine grada Beča.

 

donacija bec
Predsednik opštine Kladovo Dragan Budujkić primio je donaciju i istakao da je ovo još jedna u nizu donacija prijatelja opštine Kladovo nakon prošlogodišnjih poplava.

 

Ponosan sam što naša opština ima prijatelje među najvećim evropskim gradovima. Zbog prošlogodišnje poplave nemamo mogućnosti da sami nabavimo vozila tako da nam je ova donacija od izuzetnog značaja, a doprineće svakako većoj bezbednosti građana Kladova i poboljšanju usluga komunalne i vatrogasne službe našeg grada. Produbićemo saradnju naša dva grada i na drugim projektima i nivoima”, istakao je Budujkić.

 
Osim opštini Kladovo, vozila su uručena i opštinama Svilajnac i Paraćin.

Sadržaj sa sajta može se preneti samo uz poštovanje USLOVA KORIŠĆENJA

Slične vesti

Pojačana kontrola saobraćaja

Piše - 25. November 2015. 0
ZAJEČAR (IST Media, Snežana Stanojević) U subotu 28. i ponedeljak 30. novembra policijski službenici Policijske uprave u Zaječaru – Odeljenje…

Napiši komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

X