Dom zdravlja posle 15 godina u akciji. Kreče se prostorije, sanira krov

320 0

BOR, (IST Media) U Domu zdravlja u Boru u toku je sanacija krova i krečenje prostorija. Ti radovi se obavljaju po prioritetu i planu, i ne odlažu pružanje lekarskih usluga, saopšteno je iz ove ustanove.

 

Kako se navodi, do sada su završeni molerski radovi u prizemlju, u službama epidemije i higijene kao i hitne službe i medicine rada. U ponedeljak je okrečen i ginekološki dispanzer, zbog čega je obustavljen prijem pacijentkinja, a svi hitni slučajevi i pregledi su, po savetu doktora ginekologa, upućeni u Borsku bolnicu.

 

krecenje

 

Tokom vikenda, kada se očekuje manji broj pacijenata, biće okrečena služba opšte medicine, pa se završetak radova očekuje tokom naredne nedelje.

 

„Obaveštavamo javnost da nijednog momenta nije zaustavljeno pružanje zdravstvenih usluga u Domu zdravlja u  Boru“, kažu u Domu zdravlja.

 

Radovi na krečenju unutrašnjosti Doma zdravlja obavljaju se nakon više od 15 godina, a uporedo sa tim poslovima radi se i rekonstrukcija krova kako bi se zaustavilo prokišnjavanje.

 

Izvođači radova imaju obavezu da ispoštuju rokove, zato medicinsko osoblje moli pacijente za strpljenje ukoliko je rad u nekom trenutku i na nekom odeljenju sporiji.

 

„Nakon završenih radova, pacijenti će se u prostorijama Doma zdravlja osećati prijatnije, jer je higijena osnova dobrog zdravlja“, poručuju iz ove ustanove.

 

 

Pročitaj još:

Sadržaj sa sajta može se preneti samo uz poštovanje USLOVA KORIŠĆENJA

Related Post

Leave a comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

X