Naslovi.netZabavaНекатегоризовано

„Doktori“ uoči emisije “X-FAKTOR”: Postali smo mini porodica delimo sve, pa čak i hranu

ivan popovichpiše: Ivan Popović

 

(IST MEDIA) Kvintet „Doktori“ u takmičenju „X faktor“, uspeo je da se plasira i u petu finalnu emisiju, i najavljuju da će nastaviti da pevaju zajedno i posle takmičenja. Na početku su bili skeptični, ali sada kažu da funkcionišu kao porodica, i da se ponekad posvađaju oko sitnica, ali da svakodnevno dele sve što imaju.

 

“Bio sam jako u dilemi, nisam sebe video kao deo benda, jer sam oduvek bio solista. Ubrzo sam shvatio da grešim. Postali smo više od pet momaka koji nastupaju zajedno u grupi, postali smo neverovatno bliski drugari. Tolika je retkost da između petoro različitih ljudi postoji tolika sloga”, kaže mladi Uroš Turkulov.

 

Doktori - FOTO LUKA PILIPOVIC

 

Sitnih svađa ima, uglavnom oko korišćenja toaleta i ostalih zajedničkih prostorija, ali se sve na kraju svede na smeh i dobru šalu.

 

“Meni su lično najdraže rasprave Uroša i Nikole oko kupatila ili neke manje bitne stvari, dok nas trojica padamo od smeha. Marka često teramo da peva strane pesme u narodnjačkom stilu, to svi treba da čuju”, otkriva nam deo atmosfere iz sobe Armin Malikić.

 

Doktori na sceni slozni, van nje kao porodica FOTO LUKA PILIPOVIC

 

Na društvenim mrežama se pojavila i fotografija na kojoj se petorica momaka „bori“ za činiju sa sarmama, ali kažu da konkurencije među njima nema, več da je to znak sloge.

 

“Slika je nastala u Kristininom studiju. Nema konkurencije među nama, mi volimo to što radimo i to radimo zajedno jer smo tako jači, bilo da se radi o sarmi, punjenim paprikama, novcu, sve delimo” otkriva „doktor“ Armin.

 

Mladi „Doktori“ svojim šestim članom smatraju metorku Kristinu Kovač, sa kojom dele sve svoje tajne.

 

“Svako od nas podeli sa ostalim članovima benda sve što mu se desi u toku dana. Sva petorica smo prijatelji, tačnije mi smo jedna mini porodica, a Kristina naš najbitniji deo”, kaže majdanpečanin Marko Balabanović.

 

Doktori - proslonedeljni nastup FOTO LUKA PILIPOVIC

 

Iako su najbolji prijatelji, otkrili su nam i mane koje su uočili jedni kod drugih.

 

“Ali i svako ima svoju manu, na primer, Marko ume da bude lenj. Uroš je uvek dugo u kupatilu, Arminu je uvek mrsko da ustane iz kreveta. Peđina najveća mana je sto je mnogo kul. Kada se negde kasni, ja sam taj koji dize tenziju”, iskreno kaže Nikola Stanojević.

 

Pred večerašnju polufinalnu emisiju od 20 časova, u kojoj će „Doktori“, kako nezvanično saznajemo otpevati pesmu „Happy“ Pharrel Williams, oni su nam otkrili da planiraju i nakon takmičenja da rade zajedno.

 

“Planiramo da nastavimo kao “Doktori” i daćemo sve od sebe da napravimo nešto novo na ovim prostorima”, kaže i peti član Predrag Antić.

 

“Nemoguće je ne ostati prijatelj sa ovakvim ljudima. Imamo u planu da čak i na letovanje odemo zajedno”, dodaje Marko Balabanović.

 

 

 

Sadržaj sa sajta može se preneti samo uz poštovanje USLOVA KORIŠĆENJA

Povezani postovi

Srbija Ziđin Koper donirala 1,2 miliona dinara Fudbalskom klubu Krivelj

Ist Media

Beživotno telo Boranke izvučeno iz Borskog jezera

Ist Media

Repertoar bioskopa “Zvezda” od 11. do 16. aprila

Ist Media

Ovaj portal koristi kolačiće kako bi poboljšao vaše korisničko iskustvo. Ukoliko ste saglasni sa ovim, molimo vas da potvrdite. Potvrdi Pročitaj više...

Politika privatnosti i kolačića
X