EkonomijaНекатегоризовано

Dodeljene nagrade Regionalne privredne komore za 2015. godinu

ZAJEČAR (IST Media, Snežana Stanojević) Danas je u Regionalnoj privrednoj komori u Zaječaru održana sednica Upravnog odbora i godišnja Skupština komore. U svečanom delu Skupštine dodeljene su i nagrade Regionalne privredne komore Zaječar za 2015. godinu.

 

Nagrada za najbolje privredno društvo dodeljena je ATB Fod. ATB Fod karakteriše širok proizvodni program, internacionalni standardi, visok kvalitet, sopstveni tehnički razvoj što dokazuje i uspešna saradnja sa investitorima kompanije SNC Lavalin iz Kanade i Outotek iz Finske na uspešnoj realizaciji investicionog projekta RTB Bor Grupe, Rekonstrukcija Nove Topionice i izgradnja Nove Fabrike – Sumporna kiselina. ATB Fod u 2015 upošljava 223 radnika i mesečno u proseku još 80 radnika po ugvovoru.

 

Za najbolji brend Timočke krajine proglašen je Medjunarodni Sajam „Zdravo-domaće-prirodno“.

 

Dejan Tošić, predsednik Regionalne privredne komore Zaječar rekao je da je sajam „Zdravo-domaće-prirodno“ bio idealna prilika da se domaći proizvodi prezentuju širokoj masi ali i prilika za razmenu znanja i iskustava.
„Mi smo ovu manifestaciju održali sa ciljem promocije tradicionalnih, domaćih proizvoda i bila je prava prilika za širenje tržišta prirodnih proizvoda, povećanje proizvodnje i plasmana. Po broju izlagača sajam „Zdravo-domaće-prirodno“ prevazišao je sve dosadašnje manifestacije ovog tipa i na najbolji način promovisao naš region“, rekao je Tošić.

 

Medju eksternim privrednim društvima, asocijacijama i ustanovama nagradu je dobila ustanova Centar za kulturu i turizam CEKIT Zaječar. Cekit je nagradjen za dugogodišnju uspešnu saradnju sa Regionalnom privrednom komorom Zaječar.

 

-Ustanova Cekit se ističe i svojim doprinosom u organizaciji drugih manifestacija koje su od velikog značaja za naš grad, poput najveće rok manifestacije na Balkanu „Gitarjada“, pozorišnog festivala „Dani Zorana Radmilovića“ i svakako Medjunarodnig sajma „Zdravo-domaće-prirodno“, kaže Zoran Stamenković, direktor ove ustanove.

 

Izvor: Radio Magnum

Sadržaj sa sajta može se preneti samo uz poštovanje USLOVA KORIŠĆENJA

Povezani postovi

Najbolji student rudarskog fakulteta došao u Bor. Kaže da odgovorno rudarstvo ima perspektivu

Ist Media

Su Yongding novi generalni direktor Srbija Ziđin Majning

Ist Media

Ambasador Narodne Republike Kine u Srbiji posetio dve kompanije iz sastava Ziđin Majning

Ist Media

Ovaj portal koristi kolačiće kako bi poboljšao vaše korisničko iskustvo. Ukoliko ste saglasni sa ovim, molimo vas da potvrdite. Potvrdi Pročitaj više...

Politika privatnosti i kolačića
X