Dodela ključeva ugroženim Kladovljanima

309 0

KLADOVO (IST Media) Četvoro Kladovljana koji su stanovali u izgorelim barakama dobili su ključeve svojih budućih stanova.

 

U prisustvu predsednika opštine Kladovo, Dragana Budujkića i nadležnih organa opštinske uprave ključevi novih stanova dodeljeni su ugroženim Kladovljanima.

 

kl

 

Uz pomoć Komeserijata za izbeglice i migracije Republike Srbije i Danskog saveta za izbeglice, lokalna samouprava uspela je da u naselju “Pesak” skući ugrožene Kladovljane u novim i opremljenim stanovima.

 

Predsednik opštine Kladovo, Dragan Budujkić, izjavio je da bi voleo da svima izađe u susret i pomogne najugroženijim građanima i da će učiniti sve što je u njegovoj moći da im olakša život.

 

Sve stambene jedinice deo su projekta “Podrška EU poboljšanju uslova života prisilnih migranata”, opremljene nameštajem i kućnim aparatima, a investicija je vredna 180.000 evra.

 

Sadržaj sa sajta može se preneti samo uz poštovanje USLOVA KORIŠĆENJA

Slične vesti

Pojačana kontrola saobraćaja

Piše - 23. September 2015. 0
ZAJEČAR (IST Media, Snežana Stanojević) Policijski službenici Policijske uprave u Zaječaru – Odeljenje saobraćajne policije, u četvrtak 24. septembra, na…

Napiši komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

X