Do 6. januara JAVNA RASPRAVA o Nacrtu kratkoročnog akcionog plana za smanjenje zagađenja

268 0
Ziđin

BOR, (IST Media) Gradsko veće Bora uputilo je javni poziv za učešće u javnoj raspravi o Nacrtu kratkoročnog akcionog plana (KAP) za smanjenje zagađenja vazduha u Boru, a nacrt kao i neophodne formulare možete preuzeti OVDE.

„Gradsko veće poziva sve građane, udruženja kao i stručnu javnost da se upoznaju sa radnim tekstom Nacrta Kratkoročnog akcionog plana (KAP) za smanjenje zagađenosti vazduha u gradu Boru i da daju predloge, sugestije i komentare.

Javna rasprava o Nacrtu KAP-a trajaće do 6. januara.

Učesnici u javnoj raspravi su predstavnici organa Bora, građani, udruženja, stručna javnost, kao i druge zainteresovane strane.

Predlozi, sugestije, inicijative i komentari dostavljaju se Gradskoj upravi grada Bora-Odeljenju za privredu i društvene delatnosti putem elektronske pošte na adresu: [email protected] ili na adresu Moše Pijade br. 3, sa napomenom: ,,Za javnu raspravu o Nacrtu KAP-a.

Predlozi, sugestije i komentari dostavljaju se na obrascu koji se može preuzeti uz tekst Nacrta KAP-a.

U okviru sprovođenja javne rasprave biće održan otvoreni sastanak u formi okruglog stola 3. januara u sali br. 2 u zgradi gradske uprave u 10 sati, i tada će  biti predstavljen tekst Nacrta KAP-a.

Zainteresovani učešće na otvorenom sastanku treba da prijave na elektronsku poštu [email protected], najkasnije do 31. decembra.

Po okončanju Javne rasprave, Odeljenje za privredu i društvene delatnosti će sačiniti izveštaj o održanoj javnoj raspravi i u roku od 15 dana od njenog okončanja isti objaviti na internet prezentaciji www.bor.rs

 

Pročitaj još:

Sadržaj sa sajta može se preneti samo uz poštovanje USLOVA KORIŠĆENJA

Related Post

Leave a comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

X