Do 28. februara komplet za Nišville 2022. biće po ceni pojedinačne ulaznice

143 0
nisvil

 

U utorka, 1. marta, uslediće promena cene kompleta ulaznica za predstojeći Nišville jazz festival, koji će biti održan od 5. do 14. avgusta u Nišu, a glavni program festivala za koji se prodaju ulaznice, biće održan od 11. do 14. avgusta.

Prva promo cena kompleta za glavni festivalski program za 25 koncerata u centralnom festivalskom prostoru aktuelna je po ceni od 1.900 dinara za parter i bočne tribine do ponedeljka, 28. februara. Inače, neposredno pred festival 1.900 dinara će koštati dnevna karta.

Od utorka, 1. marta, cena kompleta ulaznica iznosiće 2.500 dinara, a od maja biće u prodaji i pojedinačne ulaznice, kao i karte za VIP tribinu.

nišvil
Nišville 2019.

Nišville 2022 će 11. avgusta na Main stage-u otvoriti čuveni američki funk sastav Earth, Wind and Fire Experience koji predvodi jedan od osnivača Al McKay, a u glavnom programu nastupiće i jedan od najpoznatijih big bendova na svetu – Mingus Big Bend koji baštini zaostavštinu velikog Čarlsa Mingusa.

Potvrđeno je i učešće Julian Marley-a, jednog od sinova rodonačelnika rege muzike Boba Marlija, kao i nastup atraktivne egipatsko – belgijske pevačice Nataše Atlas, te američkog jazz fusion sastava Yellowjackets, koji već dugi niz godina predstavlja jednu od najvećih svetskih koncertnih atrakcija.

Za deset dana festivala od 5. do 14. avgusta biće izvedeno preko 300 programa na 20 scena i očekuje se učešće više od 1.000 izvođača.

Kompleti ulaznica se mogu kupiti na svim prodajnim mestima u mreži Ticket Vision u Srbiji i inostranstvu, kao i putem online prodaje na www.tickets.rs

 

 

Sadržaj sa sajta može se preneti samo uz poštovanje USLOVA KORIŠĆENJA

Related Post

X