Direktorica škole primala preko veze

250 0

ZAJEČAR, (IST Media, Snežana Stanojević) Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Zaječaru odredili su meru zadržavanja do 48 sati B.M. (55), bivšem odgovornom licu Specijalne škole za osnovno i srednje obrazovanje “Jelena Majstorović” u Zaječaru, zbog postojanja osnova sumnje da je u više navrata izvršila krivično delo zloupotreba službenog položaja.

 

Osumnjičena se tereti da je u periodu od 2010. godine do maja 2014. godine, od više osoba tražila i primila ukupno 7.400 evra, kako bi sa njima zaključila ugovore o radu na određeno vreme, kao i da je više osoba primila u radni odnos bez konkursa.

 

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova osumnjičenu će, u zakonskom roku, sa krivičnom prijavom privesti Osnovnom javnom tužilaštvu.

 

Sadržaj sa sajta može se preneti samo uz poštovanje USLOVA KORIŠĆENJA

Slične vesti

Mirko

Piše - 16. May 2016. 9
  Upoznali smo se u septembru prošle godine. Visok, mršav, avanturistički buntovni pogled, malo sramežljiv i nepoverljiv. Bio je to…

Preminuo Vlada Divljan

Piše - 5. March 2015. 0
Godinama se borio s teškom bolešću koja se poslednjih meseci pogoršala. O datum, vremenu i mestu sahrane odlučiće porodica. Vladimir…

Napiši komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

X