DruštvoTema danaНекатегоризовано

Direktor Turističkog centra obećava bolju organizaciju na Crnom Vrhu

BOR, 22. januara 2012. (Saša Trifunović, Ist media) Direktor Borskog turističkog centra Jovica Anđelović, izjavio je da će već naredne nedelje ljubitelji skijanja u potpunosti uživati na stazi na Crnom Vrhu, i da će se ispraviti svi nedostaci u organizaciji.

 

Jovica Anđelović

 

On je reagovao samo dan kasnije, nakon što je na sajtu Ist media objavljena reakcija skijaša razočaranih organizacijom na ski-pasu.

 

Da podsetimo, rekreativaci koji su juče došli na stazu, zamerili su što niko od dežurnih radnika Sportskog centra nije želeo da pomaže skijašima kako bi prihvatili prebrza sidra za uspon. To je moglo da dovede de povrede, pa su neki odustajali od skijanja. Zamerke su se odnosila i na pripremu staze.

 

“Preduzeli smo sve mere kako bi se otklonili nedostaci, koji su plod neiskustva. Imaćemo radnika kraj ski-pasa koji če pomagati početnicima i deci”, obećao je Anđelović.

 

Najavio je, takođe, da će uskoro sportistima na Crnom Vrhu biti ponuđene i ski oprema na iznajmljivanje.

 

 

Crni vrh (foto: staro.skijanje.rs)

Sadržaj sa sajta može se preneti samo uz poštovanje USLOVA KORIŠĆENJA

Povezani postovi

[VIDEO] Saobraćaj pripada osobama sa invaliditetom

Ist Media

Srbija Ziđin Koper donirala 1,2 miliona dinara Fudbalskom klubu Krivelj

Ist Media

MUP pozvao građane da predlože gde pojačati kontrolu merenja brzine u saobraćaju

Ist Media

Ovaj portal koristi kolačiće kako bi poboljšao vaše korisničko iskustvo. Ukoliko ste saglasni sa ovim, molimo vas da potvrdite. Potvrdi Pročitaj više...

Politika privatnosti i kolačića
X