Dejan Koželj više nije direktor kompanije Rakita

2495 0

BOR, (IST Media) – Direktor kompanije “Rakita Exploration” Dejan Koželj, nije više na toj funkciji, objavljeno je na zvaničanom sajtu kompanije.

 

Kako se navodi u saopštenju “Rakita Exploration”, ova kompanija trenutno prelazi u novu fazu razvoja projekta Čukaru Peki i shodno tome ima potrebe za organizacionim promenama”.

 

Ovu informaciju podvrdio je za IST Media i Dejan Koželj, koji je rekao da je njegov odlazak iz ove kompanije, koja se bavi geološkim istraživanjima bakra šest kilometara od Bora, “rezultat dogovora centrale, kanadske kompanije “Nevsun” i njega.

 

 

 

Kompanija Rakita je 2010. godine započela geološka istraživanja u okviru licence “Bor – Metovnica” na osnovu ugovora koji je sklopljen između kompanija Rezervoar Minerals (Reservoir Minerals) i Friport Mekmoran Eksplorejšn (Freeport McMoRan Exploration).

 

Kanadska komanija “Nevsun” je u međuvremenu kupila licencu od kompanije “Rezervoar Minerals” i trenutne studije ukazuju na mogućnost otvaranja podzemnog rudnika bakra do kraja 2021.

 

 

Sadržaj sa sajta može se preneti samo uz poštovanje USLOVA KORIŠĆENJA

Slične vesti

Knjige u kontejneru

Piše - 17. March 2012. 2
MAJDANPEK (Ist Media, I.Popović) – Knjige iz školske biblioteke OŠ „Velimir Markićević“  u Majdanpeku juče su bačene u kontejner.  …

Napiši komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

X