Dejan Koželj više nije direktor kompanije Rakita

2538 0

BOR, (IST Media) – Direktor kompanije “Rakita Exploration” Dejan Koželj, nije više na toj funkciji, objavljeno je na zvaničanom sajtu kompanije.

 

Kako se navodi u saopštenju “Rakita Exploration”, ova kompanija trenutno prelazi u novu fazu razvoja projekta Čukaru Peki i shodno tome ima potrebe za organizacionim promenama”.

 

Ovu informaciju podvrdio je za IST Media i Dejan Koželj, koji je rekao da je njegov odlazak iz ove kompanije, koja se bavi geološkim istraživanjima bakra šest kilometara od Bora, “rezultat dogovora centrale, kanadske kompanije “Nevsun” i njega.

 

 

 

Kompanija Rakita je 2010. godine započela geološka istraživanja u okviru licence “Bor – Metovnica” na osnovu ugovora koji je sklopljen između kompanija Rezervoar Minerals (Reservoir Minerals) i Friport Mekmoran Eksplorejšn (Freeport McMoRan Exploration).

 

Kanadska komanija “Nevsun” je u međuvremenu kupila licencu od kompanije “Rezervoar Minerals” i trenutne studije ukazuju na mogućnost otvaranja podzemnog rudnika bakra do kraja 2021.

 

 

Sadržaj sa sajta može se preneti samo uz poštovanje USLOVA KORIŠĆENJA

Slične vesti

Napiši komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

X