Dečija nedelja i PORODIČNA ŠETNJA

540 0
BOR, (IST Media, foto:infocus) Povodom Dečije nedelje, Udruženje roditelja “Bebironče” iz Bora organizovalo je na gradskom šetalištu u ulici Moše Pijade porodičnu šetnju, na kojoj se okupilo stotine roditelja sa decom, a podršku su im pružali babe, dede, kao i mnogi zainteresovani Borani.
“Šetače” su na popularnom “Korzou” uveseljavali klovnovi i Party people 030, modeliranjem balona i mađioničarskim trikovima kao i kostimirani crtani junaci Mini i Miki iz rodjendaonice “Dizni”.Predsednik Udruženja Milovan Matović, rekao je da je cilj ove porodične šetnje promocija porodičnih vrednosti, ljubavi i zajedništva.

“Nadamo se da će „porodična šetnja“ postati deo borske tradicije, jer verujemo da je ovo bio lep doživljaj za sve”, rekao je Matović.

 

 

 

Sadržaj sa sajta može se preneti samo uz poštovanje USLOVA KORIŠĆENJA

Slične vesti

Borani ne putuju u Egipat

Piše - 9. November 2015. 0
BOR (IST Media, Beta) Prema podacima borskih turističkih agencija, među građanima Bora nema interesovanja za putovanja u Egipat u ovom…

OFK Bor pobednik Opštinskog KUP-a

Piše - 13. August 2012. 0
BOR, (Dragan Popaz) Borski „crno-beli“ osvojili su juče, (nedelja), u Donjoj Beloj Reci pehar Opštinskog KUP-a savladavši domaći tim „Nemetala“…

Napiši komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

X