Danube Fun Fest u Donjem Milanovcu

489 0

DONJI MILANOVAC, (IST Media, Jelena Bujdić Krečković) – Iako prvi, Danube Fun Fest, edukativno-sportski i zabavni međunarodni festival u organizaciji Inicijative mladih „Hoću!Mogu!“ već na samom startu premašio je sva očekivanja.

 

Danube Fun Fest (1)

 

 

Prvih stotinak učesnika iz inostranstva, momci i devojke iz Alžira, Azerbejdžana, Grčke, Tunisa, Libana, Italije, Rumunije i Bugarske priključilo se donjomilanovačkim volonterima, kao i pristiglim učesnicima iz Srbije.

 

volonteri na sceni

 

zabava u jeku (2)

Volonteri

 

Zagrevanje pred početak sportskih i zabavnih nadmetanja bio je koncert New Qurtet benda i DJ Darkned-a, kome je prethodilo zvanično otvaranje festivala. Učinio je to predsednik opštine Majdanpek, Dejan Vagner, pod čijim se pokroviteljstvom ovaj međunarodni festival, prvi takve vrste, održava u Srbiji.

 

DJ u akciji Danube Fun Fest (2)

DJ party

 

Takmičarski deo Danube Fun Festa započeo je Igrama bez granica koje traju do srede, kada će kao i u sportskim disiciplinama: malom fudbalu, odbojci na pesku, šahi i stonom tenisu biti proglašeni pobednici i dodeljene medalje i pehari.

 

Upoznavanje učesnika sa prirodnim i kulturnim vrednostima Donjeg Milanovca i okoline počelo je u Zavičajnoj galeriji u Donjem Milanovcu, a narednih dana nastaviće se posetom Lepenskom Viru, Rajkovoj pećini, Kapetan Mišinom bregu, Nacionalnom parku Đerdap.

 

Danas će na gradskoj plaži biti žurka sa DJ Dea i DJ Unknown, koje ću u utorak, takođe na žurci na plaži, zameniti DJ Sofrano i DJ Garnier. Završno veče Danube Fun Festa je u sredu kada će nastupiti Dejan Petrović i Big bend.

 

zabava u jeku (1)

Pozitivnoj energiji koja se širila sa donjomilanovačkog pristaništa na kome se odvijao koncert nisu odolele ni starije generacije, kao i brojni inostrani turisti  koji su se priključili Danubefunfestovcima.Najraspoloženiji su bili Italijani koji su u Donjem Milanovcu završili osmodnevno putovanje Srbijom.

Sadržaj sa sajta može se preneti samo uz poštovanje USLOVA KORIŠĆENJA

Related Post

There are 1 comments

 1. Vidi brate,sestro ovde je kul!!!
  Pivo tece ko dunav,zezanje maksimum,ribe mislim cave iz milanovca su zesce!!!
  Ko je ovo propustio kajace se celog zivota!!!!
  Sexxx i pivo tebra-tako treba!!!Ziveli brate!!!!
  P.s.
  Nedostaju nam perzevativi dopremite ih pod hitno!!!!

  Reply

Leave a comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

X