Danas sednica SO Bor. Kandidat za predsednika parlamenta Dobrica Đurić (SPS) a opštine Saša Vukadinović (SNS)

423 0
Dobrica Đurić
Dobrica Đurić

BOR, (IST Media) Opštinski odbor Socijalističke partije Srbije uputio je odbornicima SO Bor predlog da se sekretar Okružnog odbora i šef je odborničke grupe SPS u lokalnom parlamentu Dobrica Đurić, na sednici koja je zakzana za danas (sreda, 5. juna), izabere za predsednika SO Bor umesto nedavno smenjenog Dragana Žikića, saopštila je press služba SPS-a.

 

“Sinoć je na sednici Opštinske organizacije SPS u Boru izglasan jedini predlog kojim se Dobrica Đurić imenuje za predsednika SO Bor. Dobricu Đurića predložio je predsednik Opštinske organizacije SPS Dragan Žikić”, saopštila je ta partija.

 

Borski socijalisti demantuju “spekulacije” da je Dragan Žikić hteo da se ponovo kandiduje za funkciju sa koje je smenjen.

 

“To bi bilo poražavajuće za njega kao čoveka i naravno za Socijalističku partiju Srbije. Dobrica Đurić je sekretar Okružnog odbora i šef je odborničke grupe u Skupštini opštine Bor. Svojim radom i zalaganjem , zaslužio je mesto na koje je delegiran i iskreno se nadamo da će to i opravdati”, saopštio je opštinski odbor SPS.

 

Na sednici SO Bor koja je zakazana za sutra, očekuje se i izbor predsednika opštine, nakon što je sa te funkcije smenjen Nebojša Videnović (URS).

 

sassa vukadinovich
Saša Vukadinović

IST Media je ranije objavila da je kandidat za tu funkciju Saša Vukadinović (SNS).

 

Na današnjoj sednici biće izabrani i članovi opštinskog veća, a nakon toga se očekuju smene u nekim javnim preduzećima i ustanovama.

 

Na sednici će Nebojši Videnoviću biti potvrđen mandat odbornika u SO Bor, umesto direktorice Nacionalne službe za zapošljavanje, Lidije Načić.

Pročitaj još:

Sadržaj sa sajta može se preneti samo uz poštovanje USLOVA KORIŠĆENJA

Slične vesti

There are 1 comments

  1. Pingback: Počela sednica SO Bor (live) | Ist Media – Bor

Leave a comment

Your email address will not be published.

X