Danas bez grejanja pola grada i srednje škole

288 0

toplanaZbog većih radova na sanaciji curenja na Kriveljskom delu vrelovoda, na lokaciji kod Topioničke kapije, došlo je do prekida u isporuci toplotne energije za korisnike u starom delu grada i to na sledećim adresama: Nikole Pašića, Trg oslobođenja, Moše Pijade 17, Đorđe Vajferta, Đure Đakovića, Vuka Karadžića, Šistekovoj, u ulici Kestenova, Ivo Lole Ribara, Vojske Jugoslavije, Dragiše Mišovića, Branislava Nušića, Branka Radičevića, Cvijićevoj, Homoljskoj kao i Avalskoj ulici.

 

Radnici toplane su na terenu tako da su radovi na sanaciji vrelovoda u toku. Normalizacija u isporuci toplotne energije za grejanje, očekuje se u utorak u jutarnjim satima, saopštila je JKP “Toplana”.

 

Zbog radova na sanaciji vrelovoda, koji su započeli danas na lokaciji kod Doma zdravlja, od jutros je prekid u isporuci toplotne energije u naselju Metalurg, škole Elektro-mašinska, Gimnazija, Ekonomska i Tehnička kao i deo ulice 9. Brigade br. 5, 7, 9 i 11.

 

Očekuje se da će prekid u isporuci toplotne enegije za ove korisnike biti u periodu od jutarnjih do popodnevnih sati istog dana.

Pročitaj još:

Sadržaj sa sajta može se preneti samo uz poštovanje USLOVA KORIŠĆENJA

Slične vesti

Leave a comment

Your email address will not be published.

X