Servisne informacijeНекатегоризовано

Danas bez grejanja pola grada i srednje škole

toplanaZbog većih radova na sanaciji curenja na Kriveljskom delu vrelovoda, na lokaciji kod Topioničke kapije, došlo je do prekida u isporuci toplotne energije za korisnike u starom delu grada i to na sledećim adresama: Nikole Pašića, Trg oslobođenja, Moše Pijade 17, Đorđe Vajferta, Đure Đakovića, Vuka Karadžića, Šistekovoj, u ulici Kestenova, Ivo Lole Ribara, Vojske Jugoslavije, Dragiše Mišovića, Branislava Nušića, Branka Radičevića, Cvijićevoj, Homoljskoj kao i Avalskoj ulici.

 

Radnici toplane su na terenu tako da su radovi na sanaciji vrelovoda u toku. Normalizacija u isporuci toplotne energije za grejanje, očekuje se u utorak u jutarnjim satima, saopštila je JKP “Toplana”.

 

Zbog radova na sanaciji vrelovoda, koji su započeli danas na lokaciji kod Doma zdravlja, od jutros je prekid u isporuci toplotne energije u naselju Metalurg, škole Elektro-mašinska, Gimnazija, Ekonomska i Tehnička kao i deo ulice 9. Brigade br. 5, 7, 9 i 11.

 

Očekuje se da će prekid u isporuci toplotne enegije za ove korisnike biti u periodu od jutarnjih do popodnevnih sati istog dana.

Sadržaj sa sajta može se preneti samo uz poštovanje USLOVA KORIŠĆENJA

Povezani postovi

Obaveštenje o planiranom isključenju struje za utorak (23. april)

Ist Media

Obaveštenje JKP Vodovod Bor o zatvaranju vode za utorak (23. april)

Ist Media

Obaveštenje o planiranom isključenju struje za ponedeljak (22. april)

Ist Media

Ovaj portal koristi kolačiće kako bi poboljšao vaše korisničko iskustvo. Ukoliko ste saglasni sa ovim, molimo vas da potvrdite. Potvrdi Pročitaj više...

Politika privatnosti i kolačića
X