Cokići dobili ključeve novog doma

278 0

BOR, (IST Media) Šestočlana porodica Cokić iz Bora, koja je živela u trošnoj kući na ivici rudarskog kopa u naselju Brezonik, preselila se danas u novu montažnu kuću od 82 kvadrata koju su donirali Eliksir grupa i Rudarsko-topioničarski RTB Bor.  Predstavnici ove dve kompanije, uručili su danas ključeve najmlađim članovima porodice.

 

Ambijent kuće kojoj je pretilo rušenje plafona, bolesni Zorica i Grade sa petogodišnjim Srećkom, Valentinom od četiri, dvogodišnjim Mališom, jednogodišnjom Dunjom, zamenili su prostranim porodičnim domom sa dnevnom i tri spavaće sobe, kupatilom i lepom verandom.

 

Novi dom Cokića u izgradnji

Na placu u borskoj ulici „Petar Kočić“ u Slatinskom naselju, koji je poklonila Opština Bor, temelj je uradio RTB a Eliksir grupa je kao donator platila 23 hiljade evra za izgradnju kuće koju je kombinat bakra opremio nameštajem.

 

“Nova komforna kuća za porodicu Cokić je još jedan od plodova uspešne saradnje koju Basen Bor i na ovom polju ima sa svojim poslovnim partnerima”, rekla je portparol RTB-a Gorica Tončev Vasilić.

Pročitaj još:

Sadržaj sa sajta može se preneti samo uz poštovanje USLOVA KORIŠĆENJA

Slične vesti

Leave a comment

Your email address will not be published.

X