Četvrta ŽRTVA KORONA VIRUSA iz Bora. Hospitalizovan i njen sin

455 0
korona

BOR, (IST Media) Penzionerka iz Bora (1947) četvrta je žrtva korona virusa iz Bora, potvrdio je za IST Media epidemiolog dr Branislav Tiodorović.

Ona je u Kliničkom centru u Nišu preminula jutros.

Pacijentkinja je hospitalizovana u Kliničkom centru u Nišu 2. maja u jako teškom stanju i bila je na respirartoru. Pacijentkinja je bila težak kardiološki pacijent i svi napori da joj pomognemo bili su bezuspešni, rekao nam je Tiodorović.

Kako saznaje IST Media, u bolnici u Kliničkom centru je hospitalizovan i njen sin, čiji su rezultati  pokazali prisustvo virusa covid-19.

Kako saznajemo, iako pozitivan na covid-19, on nije imao simptome bolesti, a njegova majka sa kojom je živeo u zajedničkom domaćinstvu, po preporuci lekara putem telefona, lečila se od temperature brufeniima i febricetom.

Tiodorović je dodao i da je u Kliničkom centru u Nišu devet pacijenata u izuzetno teškom stanju i da su priključeni na respirator.

Pročitaj još:

Sadržaj sa sajta može se preneti samo uz poštovanje USLOVA KORIŠĆENJA

Slične vesti

There are 1 comments

  1. Ljudski život nema cenu. To je osnovna logika. Nažalost neko nije tako mislio. Nadam se da je i urednik ovog portala shvatio na čemu uporno insistiram proteklih nedelja kroz komentare ovde. Hvala,

    Odgovori

Leave a comment

Your email address will not be published.

X