Četrdesetogodišnjak nekoliko meseci imao seksualne odnose sa maloletnom rođakom

383 0

MAJDANPEK, (IST Media, Ivan Popović) Policija u Majdanpeku uhapsila je S.D. (40) iz tog grada, koji se sumnjiči da je nekoliko meseci imao seksualne odnose sa daljom rođakom J.S.(15), inače stranom državljankom.

 

I dok su komšije u šoku, jer su ga smatrali porodičnim čovekom, okrivljeni je na saslušanju negirao silovanje i tvrdio da je devojčica sama pristala na seksualni odnos sa njim.

 

Prema nezvaničnim podacima, S.D i J.S. su u daljoj rodbinskoj vezi, i ona mu je bila poverena na čuvanje, pošto je živela u stanu do njegovog.

 

„Njihova veza počela je kada je ona upisala srednju školu u Majdanpeku i počela da živi u stanu do njegovog“, kaže naš izvor. Slučaj je policiji prijavio očuh maloletne J.S., a prema našim saznanjima, policija je okrivljenog S.D. uhvatila u toku odnosa sa maloletnicom.

 

„ Čula sam da su njeni roditelji znali za ovaj slučaj, ali da nisu uspeli da je odvrate od veze sa njim, pa da je zato sve ovo prijavljeno policiji“, rekla nam je komšinica koja je insistirala na anonimnosti.

 

Istražni sudija Višeg suda u Negotinu Tomislav Milojković je okrivljenom odredio pritvor od 30 dana, i protiv njega je podneta prijava za krivično delo silovanje.

 

„U narednom periodu biće saslušani devojčica i njena majka, ali i ostali koji su povezani sa ovim slučajem“, rekao nam je sudija Milojaković.

 

Ukoliko ne bude dokazano krivično delovanje silovanja, osumnjičeni će biti suočen za krivično delo zlostavljanje maloletnih lica.

 

Pročitaj još:

Sadržaj sa sajta može se preneti samo uz poštovanje USLOVA KORIŠĆENJA

Related Post

Leave a comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

X