Ceca za doček Nove godine u Boru. Na društvenim mrežama polemika – ZA i PROTIV

2351 0
BOR, (IST Media) Jedna od najpoznatijih zvezda srpske estrade Svetlana Ražnatović – Ceca, doočekaće sa borskom publikom Novu godinu, nastupom  na platou Doma kulture, potvrdio je za IST Media njen menadžer Ljubomir Tozev.

Kako nam je rekao gradonačelnik Bora Aleksandar Milikić, Cecin nastup neće biti plaćen iz budžeta grada, već je to poklon “prijatelja grada i donatora”.

U međuvremenu je na društvenim mrežama pokrenuta akcija “UMESTO CECI – DAJTE NOVAC BOLESNOJ DECI”, kojom se sugeriše da novac od koncerta treba biti preusmeren na račun Vesne Marijanović, čiji se sin Danilo bori sa rakom i kome je pomoć hitno potrebna.

Pored Danila, čiji je slučaj najhitniji, neformalna grupa građana apeluje da se ostali novac uplati svoj deci u ovom gradu koji imaju zdravstvene probleme.

Na društvenim mrežama se razvila polemika o ovoj ideji, a sajt Gerila.rs zaključuje da je ovakva akcija vredna svake pohvale i dokaz da je građanski duh i solidarnost i dalje živa u srpskom društvu.

Pored Svetlane Ražnatović, u novogodišnjoj noći nastupiće i grupa Kerber zašta je putem javnih nabavki, zajedno sa novogodišnjim vatrometom, izdvojeno 2,3 miliona dinara.

Prema saznanjima IST Media, bina će najverovatnije biti postavljena na platou Doma kulture, s obzirom da je broj mesta u amfiteatru ograničen.

Neke su procene da će ovaj koncert pratiti oko 20.000 ljudi.

Pročitaj još:

Sadržaj sa sajta može se preneti samo uz poštovanje USLOVA KORIŠĆENJA

Slične vesti

Leave a comment

Your email address will not be published.

X