Brat desetara koji se ubio u kasarni: Dejana su ispitivali zbog manjka pušaka u skladištu

1393 0

BOR, (Saša Trifunović, IST Media) „Mog brata vojska je ispitivala zbog nestanka nekoliko pušaka iz skladišta u kasarni „Nikola Pašić“ u Zaječaru, poslednje je što je čuo Miomir Božinović od svog brata Dejana Božinovića (32) iz Šarbanovca, desetara i profesionalnog vojnika, čije je beživotno telo jutros otkriveno, prema nezvaničnim informacijama, obešeno u toaletu kasarne.

 

kasarna 2

Kasarna Nikola Pašić u Zaječaru

 

Ministarstvo odbrane je danas izdalo šturo saopštilo da se Božinović obesio u kasarni gde je obavljao dužnost vozača u Komandi za razvoj Timočke brigade, i da je tim povodom otvorena istraga.

 

Dejanov brat, međutim, kaže da je u poslednjem telefonskom razgovoru sa njim saznao o istrazi povodom manjka naoružanja, ali da u razgovoru nije odavao da može podići ruku na sebe.

 

„Dejan me je pozvao sinoć sa fiksnog telefona, i obavestio me da se protiv njega vodi istraga zbog manjka pušaka u kasarni, i da mu je iz tih razloga oduzet mobilni telefon.  Rekao mi je da ne brinem jer nije kriv, ali da ga ispituju zbog cimera,“, rekao je Momir novinarima.

 

Momir kaže da Dejan nije odavao utisak da je uplašen ili uznemiren, budući da za deset godina koliko je u Vojsci Srbije, nema mrlju u karijeri.

 

O tragičnoj sudbini njegovog brata, obavestila ga je sestra.

Pročitaj još:

Sadržaj sa sajta može se preneti samo uz poštovanje USLOVA KORIŠĆENJA

Related Post

X