Borski URS predstavio Stupara i Dedu kao "nova lica za novi korak"

1438 0
Stupar, Načić i Deda

BOR, (IST Media) Borane Milovana Stupara i  Vladimira Stankovića Dedu, URS je danas, posredstvom direktorice Nacionalne službe za zapošljavanje u Boru Lidije Načić,  predstavio novinarima i sugrađanima kao, kako su kazali, “nova lica za novi korak”.

 

Prvi je nedavno na sednici SO Bor izabran za direktora JKP “Toplana”, gde je došao iz RTB-a Bor kao nosilac prestižne nagrade “Inženjer Šistek”, dok je Deda (Stanković), koji se dugo opirao partijskom vrbovanju, izabran za člana opštinskog veća. Na to mesto došao je kao direktor osnovne škole u Velikom Krivelju a odlučio je da svoj politički život započne  članskom kartom partije čiji je lider ministar finansija, ekonomista i muzičar Mlađan Dinkić.

 

Osim toga, Deda je jedan od čuvenijih blogera u Srbiji, i s obzirom da mu je poznato kako funkcionišu društvene mreže, nije uzeo za zlo to što je poslednjih dana često predmet kritika na nekim facebook profilima.

 

Stupar, Načić i Deda (foto: S.Trifunović)

 

Pored kurtoaznih reči o URS-u, Deda je rekao da će njegova oblast zalaganja u opštini Bor biti poznata nakon sednice Veća SO Bor, koje je zakazano za ponedeljak, 10. decembra.

 

Stupar je iskoristio priliku da napomene kako nema ništa protiv političkog angažovanja ljudi koji rade u Toplani, ali da u firmi neće dozvoliti “politikanstvo”.

 

“Svi koji su bili na pozicijama u vreme mog prethodnika (Živorad Petrović, sada direktor Rudnika bakra Bor prim. aut.) ostaće na tim mestima dok budu radili kvalitetno“, rekao je Stupar.

 

On je za narednu godinu najavio obnavljanje dela primarne toplovodne mreže sredstvima nemačke razvoje banke KFW, ali i uvođenje kalorimetra u većini borskih naselja.

 

Sadržaj sa sajta može se preneti samo uz poštovanje USLOVA KORIŠĆENJA

Related Post

X