Borski klub Avala Golden Bears pojačani trojicom Amerikanaca

246 0

BOR, Tim koji je ove godine debitovao u seniorskoj konkurenciji, Avala Golden Bearsi iz Bora, u novu sezonu ulazi pojačan trojicom Amerikanaca, kao i nekoliicinom domaćih igrača.

 

Izbor da budu prvi igrači iz kolevke američkog fudbala u redovima Medveda pao je na lajnbekera Džordana Bardua, defanzivnog beka/risivera Oskara Vaskeza Dajera i kvoterbeka Trevera Hardina.

 

bor-golden-bears-ameri

 

Dvadesetčetvorogodišnjaci Bardu i Dajer igrali su na Bluffton Univerzitetu, gde su i danas, po završetku školovanja, pomoćni treneri. Oprobali su se u arena fudbalu, gde su igrali za Evensville Rage u CIFL ligi. Bardu je dobio i poziv da predstavlja Tim Amerike, na „Euro-American Challeng-u“, krajem decembra ove godine.

 

Trever Hardin (25) je natupao za North Carolina Univerzitet, a nakon školovanja igrao je za nekoliko polu-profesionalnih timova (Port City Charger, Wilmington Tigers i Carolina Saints).

 

Predsednik Zlatnih medveda, Danijel Miljković, bio je prezadovoljan ostvarenim transferima.

 

– U novu sezonu ulazimo sa ambicijama da ne budemo poslednjeplasirana ekipa i da ne važimo za autsajdera još pre početka utakmice. Svesno krećemo sa mladom i neiskusnom, ali ekipom željnom dokazivanja. Umnogome će nam pomoći iskustvo importa i nekoliko domaćih pojačanja sa superligaškim iskustvom. Cilj nam je da odigramo što više utakmica, kako u domaćoj, tako i balkanskoj BAFL ligi, tako da smo pripreme za sezonu započeli još pre mesec dana, odmah po završetku Juniorske lige – rekao je Miljković.

 

izvor saaf.rs

Sadržaj sa sajta može se preneti samo uz poštovanje USLOVA KORIŠĆENJA

Slične vesti

Napiši komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

X