Borski karatisti stigli kući sa ŠEST PEHARA i DESET MEDALJA

1822 0
Sureido Bor karate
BOR, (IST Media, foto: Sureido facebook) Šest pehara i deset medalja od sada će krasiti vitrine borskog borilačkog kluba „SUREIDO“, čiji su predstavnici briljirali na upravo održanom prvenstvu Srbije u fudokan borbama.

Prvaci Srbije iz Zlota u u ovom sportu postali su Milica Dragijević u kategoriji kadetkinja do 54 kg i Mile Baraković u kategoriji juniora do 52 kg.

Emilija Stanijević je sa ovog prvenstva donela srebrnu medalju u disciplini kate pojedinačno u kategoriji mlađih pionirki, dok je Mateja Tabaković osvojio bronzanu medalju u disciplini Fudokan sport borbe u kategoriji starijih pionira do 45 kg.

Takmičari iz Bora takođe su bili uspešni i doneli kući 4 pehara i 6 medalja.

 

 

Prvaci Srbije u Fudokan sport borbama postali su Mia Miletić u kategoriji starijih .pionirki do 45 kg i Anita Filipovski u kategoriji omladinki do 61 kg.

Sofija Mejlanović je novi prvak Srbije kod starijih pionirki u disciplini Kihon Kumite a Stefan Petrović kod kadeta u disciplini kata ikkaido.

Nina Petrović je u kategoriji poletarci postala vicešampionka u disciplini kata pojedinačno/apsolutni nivo, a Anđela Dimitrijević vicešampionka u Fudokan sport borbama kod kadetkinja u disciplini do 54 kg.

Trener i takmičar Dalibor Džunić osvojio je bronzanu medalju u kategoriji „master“, mada je, po oceni kluba, zaslužio prvo mesto.

 

 

Sadržaj sa sajta može se preneti samo uz poštovanje USLOVA KORIŠĆENJA

Related Post

X