Borske košarkašice pojačane Amerikankom, stiže i najbolja igračica Makedonije

583 0

BOR (IST Media) Košarkašice Bora naredne sezone imaće pomoć iz Amerike. Novi član ŽKK Bor je Kentra Vašington bivša igračica Univerziteta Voford, koja je već počela sa treninzima.

Kentra sa predsednikom kluba Darkom Mihajlovićem (foto: arhiva ŽKK Bor)

Interesantno je da je ugovor sa Borom Kiko potpisala na zanimljiv način – u prisustvu cele svoje porodice, rekao nam je predsednik kluba Darko Mihajlović, koji je borsko pojačanje dočakao na aerodromu “Nikola Tesla”.

Poznata je pod nadimkom Kiko, rođena je 1995. godine, visoka 182 centimetra i igra na poziciji beka.

Mihajlović napominje da dovođenej Kiko ima za cilj da borske košarkašice treniraju sa nekim sa koledža, i da ne moraju da idu u inostranstvo da bi stekle skustvo.

Imali smo sreće da preko menadžera Darka Pekića saznamo za Kiko koja je izuzetna osoba i sjajna igrač. Sigurni smo da će u košarkaškoj interakciji sa njom borske igračice imati mnogo koristi u igri i steći veliko iskutvo, kaže Mihajlović.

Što se ambicija tiče, kaže da one ne manjkaju, jer ceo tim i uprava žele da se nametnu kao stabilan prvoligaš. Pravo na to daje činjenica da je sa Emeše Vidom (mvp prvenstva 2016/17) produžen ugovor na dve godine, a klubu će se od 1. septembra  priključiti Nena Trajčevska, najbolja igračica Makedonije u prošloj sezoni.

 

 

Pročitaj još:

Sadržaj sa sajta može se preneti samo uz poštovanje USLOVA KORIŠĆENJA

Slične vesti

There are 1 comments

  1. Pingback: Bor: Borske košarkašice pojačane Amerikankom, stiže i najbolja igračica Makedonije!!! - Istočne VESTI

Leave a comment

Your email address will not be published.

X