Borska POLICIJA u AKCIJI AURORA UHAPSILA više lica zbog NARKOTIKA I IZNUDE

1847 0
BOR, (IST Media, foto: pixabay) Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, u saradnji sa nadležnim tužilaštvima, u prethodna dva dana u akciji „Aurora“ koja je sprovedena na teritoriji više policijskih uprava u Srbiji u cilju suzbijanja opšteg kriminala uhapsili su 270 osoba, zaplenili oko 30 kilograma narokotika i veću količinu oružja.

Policija je, po nalogu nadležnih tužilaštva, krivične prijave podnela protiv 277 osoba.

Borska policija je otkrila laboratoriju za uzgoj marihuane u veštačkim uslovima i uhapsilA B.J. (36) zbog postojanja osnova sumnje da je u improvizovanoj laboratoriji u njegovoj kući gajio kanabis. On je uz krivičnu prijavu privden Višem javnom tužilaštvu u Zaječaru za krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

Pripadnici MUP-a u Boru su po nalogu nadležnog tužilaštva podneli krivičnu prijavu i protiv dvadesetosmogodišnjeg muškarca i četrdesetsedmogodišnje žene, zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo iznuda na štetu supruga osumnjičene.

Sumnja se da je muškarac, po prethodnom dogovoru sa suprugom oštećenog, 19. februara ove godine, s leđa prišao oštećenom, prislonio mu metalni predmet pod grlo i zapretio mu, a potom od njega oduzeo tablet i mobilni telefon.

Takođe, osumnjičeni je, kako se sumnja, pretio i supruzi oštećenog ukoliko mu ne preda novac zbog prethodno izvršene iznude na štetu njenog supruga, a na koje ga je ona podstakla.

 

Pročitaj još:

Sadržaj sa sajta može se preneti samo uz poštovanje USLOVA KORIŠĆENJA

Slične vesti

Leave a comment

Your email address will not be published.

X