Borci za Bor podneli krivičnu prijavu zbog nepravilnosti u izgradnji parka kod Studentskog doma

355 0
Borci za Bor

 

Grupa građana „Borci za Bor“ podnela je Osnovnom javnom tužilaštvu u Boru krivičnu prijavu protiv N.N. lica za zloupotrebu službenog položaja pri izgradnji parka kod Studentskog doma u Boru.

Uočili smo neke nepravilnosti, tako da je u fakturi koju smo dobili od poverenika za informacije od javnog značaja, za nabavku i transport i razastiranje humusne zemlje mašinskim putem na svim površinama predviđenim za podizanje zelenila, utrošeno 3,435 miliona dinara. Posedujemo video zapise i fotografije odakle je ta zemlja dovožena. To nije humus. Zemlja je kopana iza fabrike bakarne žice i kamionima doterivana u park i raspoređivana po celom terenu, rekao je Dalibor Jović, predsednik GG Borci za Bor.

Oliver Mitrović iz ovog udruženja ocenjuje da je na taj način učinjen veliki prekršaj, i dodaje da su tužilaštvu predočili sve dokaze koje su dokumentovali.

račun park

Za sve radove u parku utrošeno je preko 30 miliona dinara, što je po mišljenju Jovića velika suma za nabavku klupa, rasvete, uređenje staza i sadnju zelenila.

Pročitaj još:

Sadržaj sa sajta može se preneti samo uz poštovanje USLOVA KORIŠĆENJA

Related Post

X